Fragt & levering

Alle produkter

  • Ved ordrer under kr. 500,- vil der blive tillagt fragt på kr. 69,- per ordre.
  • Alle ordrer på minimum kr. 500,- leveres fragtfrit.

solo by AL-KO produkter

Indeholder ordren en vare fra vores solo by AL-KO sortiment bliver alle varerne leveret samtidigt, og solo by AL-KO produkterne bliver leveret samlet og klar til brug. 

Leveringstid

Leveringstiden på din ordre afhænger af den ønskede betalingsmetode. Ved af PayPal- og kreditkortbetalinger sender vi inden for 24 timer på arbejdsdage, mandag til fredag. Ordrer, vi modtaget på arbejdsdage indtil kl. 12, pakkes og sendes normalt samme dag. Ved forudbetaling finder forsendelsen sted umiddelbart efter modtagelse af betaling. Som regel sender vi ikke leverancer på lørdage eller søndage.

Du kan til enhver tid kontrollere din ordres aktuelle leveringsstatus online. Log ind i webshoppen med din konto. Derefter finder du ud af, om din ordre stadig behandles af os, eller om den er overdraget til logistikpartneren.

Levering

Vi leverer kun i Danmark, ikke brofaste øer dog mod tillæg, og ikke omfattende Grønland og Færøerne.

Alle mindre forsendelser sendes med GLS, hvor store og tunge forsendelser på ca. 20 kg og derover leveres med Danske Fragtmænd.

Hvis du efter 10 hverdage ikke har afhentet pakken, vil den blive sendt retur til os. Du skal herefter aftale en ny udkørsel igennem AL-KO. Såfremt pakken skal sendes igen, skal du selv afholde fragtomkostningerne.

Danske Fragtmænd leverer kun til fortovskanten og har ikke ansvaret for at produktet bæres inden for. Hvis du ikke har valgt at varen må stilles uden kvittering, og du ikke er hjemme til at modtage leveringen fra Danske Fragtmænd, tager de varerne med retur. Du skal herefter aftale en ny udkørsel igennem Danske Fragtmænd. Såfremt varen skal køres ud igen, skal du selv afholde fragtomkostningerne.

For levering til ikke brofaste øer kan der blive pålagt et fragttillæg. Tillægget varierer afhængigt af forsendelsens størrelse og vægt. Et evt. fragttillæg vil fremgå på ordren inden betaling.

Leveringstiden er oftest 1-2 hverdage efter afsendelse.