AL-KO PW 2040 Easy Flex

Varenummer: 113859 Klar til levering
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Fjerner snavs uden strøm- eller vandtilslutning
  • Takket være vandansugningen kan den bruges med en hvilken som helst form for vandforsyning: En spand, en sø, regntønden, vandhanen
  • Med 5 i 1-vanddyse
  • Med skumlanse og 6 m vandansugningsslange
  • Kan også bruges til vanding af planter
  • Leveres uden batteri og lader

Let, alsidig højtrykspumpe til fjernelse af forskellige former for snavs.

 

AL-KO PW 2040 fra Easy Flex-serien

Med den medfølgende adapter er det også muligt at bruge en PET-vandflaske som vandforsyning. Højtrykspumpen kan benyttes med en hvilken som helst vandforsyning, f.eks. en regntønde, en havedam eller bare en vandhane.

 

Tekniske oplysninger vedr. højtrykspumpen PW 2040

Højtrykspumpen forsynes med energi fra et 20 V li-ion-batteri i Easy Flex-serien. Der kan bruges 2,5 Ah og 5 Ah (medfølger ikke). Dermed har du et maks. tryk på 22 bar til rådighed. Vandgennemstrømningen pr. time er 120 l/h. Med den lave vægt på 1,7 kg (med batteri) er den meget fleksibel at bruge. Du kan afhængigt af opgaven benytte en skumdyse eller tryklansen. Med den 6 m lange ansugningsslange kan du endda oppumpe vandet til rengøring fra forsyninger, som er lidt længere væk. Du har takket være 5 i 1-vanddyserne hele 5 strålebredder til rådighed: 0°, 15°, 25°, 40° og vandefunktion.

 

Køb nemt og bekvemt højtrykspumpen AL-KO Easy PW 2040 i vores onlineshop, eller find en forhandler i nærheden. PW 2040 er en effektiv medhjælper til alle former for rengøringsopgaver

Teknisk data

Fremdrift, type Batteri
Varemærke AL-KO
Vægt netto (kg) 1.35
Maks. tryk (bar) 22
Maks transportmængde v/0m(l/t) 120
Kategori Easy
Batteriserie Easy Flex 20 V
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)
CE erklæringer Download 0 (0.00P)

Reservedele

I oversigten kan du se alle tilgængelige reservedele til denne AL-KO havemaskine. Ved hjælp af varenumrene kan du hurtigt og nemt bestille de reservedele, som du har brug for.
Ønskeliste