Gasgrill MB4000 Masport

Varenummer: 134223 Denne vare er desværre udsolgt, kontakt os for leveringstid.
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • 4 kraftige kvalitetsbrændere i rustfrit stål 304, 1 mm (14 kW)
  • Integreret pålidelig elektronisk tænding
  • Termometer indbygget i låg
  • Sidebrænder (3,0 kW) giver flere tilberedningsmuligheder
  • Inkl. UV-bestandigt grillovertræk
  • Toplåg med stor glasrude

 

Stilfuld gasgrill i gennemtænkt design med højglans finish i sort pianolak og applikationer i rustfrit stål og mange lækre detaljer. Den perfekte størrelse til små og store grillmiddage. Med denne grill er du garanteret pålidelig drift og grillfornøjelser i mange år.

 

Den elegante gasgrill MB4000

Gasgrill MB4000 er designet af markedslederen Masport i New Zealand er fremstillet af rustfrit stål 304 med højglans finish i sort pianolak. Det er ikke kun grillens design, der er overbevisende, men frem for alt de mange tekniske og gennemtænkte detaljer, der gør at den også skiller sig ud ved nærmere eftersyn. Denne gasgrill har den perfekte størrelse til små og store grillaftener.

 

Tekniske detaljer for gasgrillen MB4000

MB4000 opvarmes af 4 kvalitetsbrændere fremstillet af robust 304 rustfrit stål. Den elektroniske tænding sikrer pålidelig tænding hver gang. Toplåget med stor glasrude og indbygget termometer sikrer, at du altid har det komplette overblik over tilberedningen. Stellet er lavet af rustfrit stål 304, grillboksen og grillrist og stegeplade er emaljeret, hvilket sikrer lang levetid.

På venstre side har MB4000 et sideblus gemt i sidebordet til tilberedning af saucer eller kartofler eller til at holde maden varm. På højre side finder du et skærebræt og marinadeboks i højkvalitetsstål gemt i sidebordet. Under låget finder du også varmehylden, der giver ekstra plads til at lune brød eller holde maden varm.

Den integrerede flaskeåbner er en lille, men fin detalje. Du kan opbevare gasflasken i underskabet med dobbeltlåger. Til transportformål har grillen fire låsbare drejehjul. Denne grill leveres med UV-bestandigt grillovertræk.

 

Køb gasgrill MB4000 og alternativer

Gasgrillen MB4000 er iøjnefaldende i haven og effektivt til madlavning. Vil du have en gasgrill med integreret keramisk bagbrænder? Så anbefaler vi gasgrillen MAESTRO.

 

Dine fordele

Takket være vores samarbejde med newzealandske Masport kan du nu købe kvalitetsgrills direkte i AL-KO online-shop.

Teknisk data

Varemærke Masport
Vægt netto (kg) 55
Vægt brutto (kg) 61
Skjold materiale Stål

Reservedele

I oversigten kan du se alle tilgængelige reservedele til denne AL-KO havemaskine. Ved hjælp af varenumrene kan du hurtigt og nemt bestille de reservedele, som du har brug for.
Ønskeliste