Buskrydderdel BCA 4030 Li EnergyFlex

Varenr. : 113615 Denne vare er desværre udsolgt, kontakt os for leveringstid.
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Let og praktisk buskrydderdel til basismaskine MT 40
  • Trimmerhoved og knivblad for præcis trimning og klipning
  • 30 cm / 23 cm klippebredde for individuelle behov
  • Let trådfremføring med tip-automatik og justerbart ekstra håndtag
  • Arbejd stille, emissionsfrit og uden kabel med den batteridrevne basismaskine MT 40 fra <a title="EnergyFlex serien" href="https://www.al-ko.com/shop/dk/produkter/akku/energyflex.html">Energ
  • <strong>Batteri og lader medfølger ikke</strong>

 

Beskære grene, klippe hæk og plænekanter med én maskine, uafhængig og lydsvag takket være batteriet. AL-KO EnergyFlex Multitool er en praktisk og alsidige hjælper for pasning af haven.

 

Med BCA 4030 påbygningsdelen bliver basismaskine MT 40 til en trimmer eller buskrydder

Hvis du har AL-KO Multitool MT 40, forvandler du let basismaskinen med påbygningsdelen BCA 4030 til en lille, praktisk og let batteridrevet trimmer eller buskrydder. Takket være lynskiftesystemet monteres tilbehøret på et øjeblik uden brug af værktøj.
Også skiftet fra trimmerhoved til præcis trimning af plænekanter, i hjørner, omkring træer mv. til det robuste metalknivblad til beskæring af højt græs, krat mv. sker uden brug af værktøj.
Med den lette, vibrationsfri påbygningsdel kan du trimme præcist og klippe og beskære som med en rigtig buskrydder. Da basismaskinen er batteridrevet har du stor bevægelsesfrihed uden at skulle tage hensyn til kabler Anvendelsen er stille, emissionsfri og let at vedligeholde – og er derfor uafhængig af faste hvileperioder.
Ved afmontering kan både basismaskine MT 40 og påbygningsdel BCA 4030 transporteres og opbevares pladsbesparende.

 

Tekniske detaljer for AL-KO buskrydderdel BCA 4030

Absolut alsidig takket være det udskiftelige knivblad: Det 23 cm lange knivblad gør det let at beskære selv ved tæt græs eller krat. Knivbladet kan i en håndevending udskiftes med trimmerhoved med op til 30 cm klippebredde. Den optimale længde af tråden indstiller du under klipningen med tip-automatik, hvor du ganske enkelt trykker trimmerhoved mod jorden.
Buskrydderdelen BCA 4030 er meget let og praktisk at bruge med en totalvægt på 4,2 kg inkl. basismaskine og batteri. 40 V / 5 Ah EnergyFlex batteri med Li-ion teknologi giver nok strøm til op til 40 min. klipning/trimning – ideelt for din have. Et tomt batteri oplades igen i løbet af ca. 2 timer.

 

Køb AL-KO buskrydderdel BCA 4030 eller en af vores andre modeller

Køb buskrydderdelen AL-KO BCA 4030 her i vores webshop eller hos en af vores forhandlere. Det forvandler AL-KO Multitool MT 40 til en præcis og kraftig buskrydder.
Hvis du ønsker at bruge Multitool MT 40 til andre opgaver, anbefaler vi alternativt stanggrensav CSA 4020 (varenr. 113612) eller stanghækkeklipper HTA 4045 (varenr. 113613). Mangler du en billig trimmer uden knivblad, anbefaler vi AL-KO GTA 4030 (varenr. 113614).

Teknisk data

Klippebredde tråd (cm) 30
Varemærke AL-KO
K-værdi (m/s^2) 1
Garant. lydeffekt LwA[db(A)] 96
Målt lydeffekt LwA[dB(A)] 93
Usikkerhedsfaktor KpA[dB(A)] 3
Målt lydtrykniveau LpA[dB(A)] 80
Batteriserie AL-KO ENERGY FLEX 40V max.
Vibrationsværdi ahw (m/s^2) 4.4
Kategori Comfort
Vægt netto (kg) 1.8
Klippebredde kniv (cm) 23
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)