Stanghækkeklipper HTA 4045 Li EnergyFlex

Varenummer: 113613 Denne vare er desværre udsolgt, kontakt os for leveringstid.
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Stanghækkeklipper til basismaskine MT 40
  • Diamantslebet 45 cm langt sikkerhedskniv
  • Arbejdshøjde op til 3,5 m med forlængerrør
  • Sikkert og let håndtering takket være bæresele
  • Arbejd lydsvag, emissionsfri og uden kabel med den batteridrevne basismaskine MT 40 fra <a title="Energy Flex serien" href="https://www.al-ko.com/shop/dk/produkter/akku/energyflex.html">Ener
  • <b>Batteri og lader medfølger ikke</b>

 

Beskære grene, klippe hæk og plænekanter med én maskine, uafhængig og lydsvag takket være batteriet. AL-KO Energy Flex Multitool er en praktisk og alsidige hjælper for pasning af haven.

 

HTA 4045 tilbehørsdelen gør basismaskinen MT 40 til en stanghækkeklipper

Hvis du har AL-KO Multitool MT 40, forvandler du let basismaskine med tilbehøret HTA 4045 til en batteridrevet hækkeklipper. Takket være lynskiftesystemet kan tilbehøret monteres på kort tid uden brug af værktøj – og hækkeklipningen kan begynde. Den modkørende sikkerhedskniv garanterer bedst mulig sikkerhed og giver dig glæde i din have.
Med tilbehøret med lave vibrationer arbejder du let og ubesværet. Takket være batteriets drift af basismaskinen har du fuld bevægelsesfrihed ved brug af maskinen uden at skulle tænke på irriterende kabler. Derudover hjælper den medfølgende bæresele dig i arbejdet med hækkeklipperen. Anvendelsen er stille, emissionsfri og let at vedligeholde – og er derfor uafhængig af hvileperioder.
Ved afmontering kan både basismaskine MT 40 og påbygningsdel HTA 4045 transporteres og opbevares pladsbesparende.

 

Tekniske detaljer for AL-KO stanghækkeklipper HTA 4045

Den 45 cm lange modkørende sikkerhedskniv har en klippebredde på 20 cm. Den er diamantslebet og forenkler med sin skarphed det præcise og kraftige snit. Du undgår, at kniven sætter sig fast på tykke grene – for din fremkommelighed og udelukkelse af ulykker.
Takket være det medfølgende forlængerrør kan du forlænge hækkeklipperen med 70 cm og dermed komme op i en arbejdshøjde på op til 3,5 meter.
Med et opladet Energy Flex Li-ion 40 V / 5 Ah batteri i basismaskinen MT 40 kan du arbejde i op til 75 min. – perfekt for din have. Et tomt batteri genoplades efter ca. to timer, så du kan arbejde uden afbrydelser, hvis du bruger et ekstra batteri.

 

Køb AL-KO stanghækkeklipperdelen HTA 4045 eller en af vores andre modeller

Stanghækkeklipper AL-KO HTA 4045 kan købes her i vores webshop eller hos en af vores forhandlere. Den forvandler AL-KO Multitool MT 40 til en enkel, fleksibel stanghækkeklipper.
Hvis du ønsker at bruge Multitool til andre opgaver, anbefaler vi som et alternativ buskrydderdel BCA 4030 (varenr. 113615) eller stanggrensav CSA 4020 (varenr. 113612).

 

Teknisk data

Knivtype Diamantslebet
Kategori Comfort
Klippelængde (mm) 450
Vægt netto (kg) 2.3
Batteriserie Energy Flex 40 V
Omdrejninger pr. min. 1300
Varemærke AL-KO
Maks. klippediameter (mm) 20
Snitteprincip Modkørende sikkerhedsknive
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)