Elektrisk sneslynge AL-KO SnowLine 46 E

Varenummer: 112932 Klar til levering
15% spar op 1.915,00 kr
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • <p><span style="font-size: 16pt;"><em><strong><a title="Bedste Budgetvalg 2017" href="href="http://www.pricerunner.dk/bedst-i-test/sneslynge">Kåret som "Bedste Budgetvalg 2017" hos Pricerunn
  • Letvægter: Kun 15 kg
  • Ryddebredde 46 cm, indtagshøjde på 20 cm
  • Behageligt gummibelagt håndtag
  • Pladsbesparende opbevaring

"Let og praktisk sneslynge til en virkelig god pris, forbløffende stærk og støjsvag", er de rosende ord vores elektrisk sneslynge får fra test i Pricerunner.dk.

Med vores AL-KO SnowLine 46 E, letvægteren blandt sneslynger, rydder du vinterstier og indkørsler for nysne på blot få minutter.

 

Testvinder: Den elektriske sneslynge AL-KO SnowLine 46 E kan hurtigt og enkelt tages i brug

Sneslyngen er drevet af en miljøvenlig el-motor. Takket være det lave støjniveau på kun 86 dB (omtrent lige så støjsvag som en el-plæneklipper) er sneslyngen især velegnet til brug i boligområder i de tidlige morgentimer, da den ikke vil forstyrre naboerne. Ryddebredden er 46 cm, med en enkelt arbejdsgang kan den fjerne op til 20 cm høj sne ved hjælp af 1-trins teknologi. Overfladen kan dermed gøres helt ren for nysne. AL-KO SnowLine 46 E vejer blot 15 kg og er meget kompakt: Med 2 kW motor er den altid klar til at rydde på snerige dage. I Danmark har denne lille maskine modtaget prisen som "Bedste Budgetvalg 2017" hos Pricerunner med 4 stjerner.

 

Tekniske detaljer AL-KO for Snowline 46 E

Den kraftige 230 V / 2000 W el-motor er let at starte med betjeningsgrebet. Selve sneindtaget / udkastercylinderen består af en hård gummiskinne med ståltrådsindlæg. Sneen kastes op til 6 meter væk ved hjælp af den 190 graders drejelige udkastertud. Højden på håndtaget er let at justere til den respektive bruger – uden brug af værktøj. Det praktiske bærehåndtag forenkler transport. I tillæg overbeviser AL-KO Snowline 46 E ved ukompliceret montering uden brug af værktøj. Er der ingen sne, kan den hurtigt stilles væk og opbevares pladsbesparende takket være nedfældbare håndtag. Bemærk: Det eneste, der skal bruges til denne sneslynge, er en god lang og velegnet forlængerledning.

 

Køb AL-KO SnowLine 46 E eller en af vores andre modeller

Køb den elektriske sneslynge AL-KO Snowline 46 E i vores webshop eller hos en af vores forhandlere. Den er ideel til snerydning omkring huset. AL-KO tilbyder et bredt udvalg af benzindrevne sneslynger, samt batterisneslynge ST4048 fra EnergyFlex serien.

Teknisk data

Usikkerhedsfaktor KpA[dB(A)] 6.0
Ryddebredde (cm) 46.0
Indføringshøjde (cm) 20.0
Vibrationsværdi ahw (m/s^2) 2.5
Garant. lydeffekt LwA[db(A)] 97.0
Målt lydtrykniveau LpA[dB(A)] 86.0
Målt lydeffekt LwA[dB(A)] 96.0
Vægt netto (kg) 14.5
K-værdi (m/s^2) 1.5
Maks. kastelængde (m) 6.0
Motorydelse (W) 2000.0
Arbejdstrin 1.0
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)
CE erklæringer Download 0 (0.00P)

Reservedele

I oversigten kan du se alle tilgængelige reservedele til denne AL-KO havemaskine. Ved hjælp af varenumrene kan du hurtigt og nemt bestille de reservedele, som du har brug for.