Batteribuskrydder solo by AL-KO GT 4235 PowerFlex

Varenummer: 127436 Denne vare er ikke på lager og skal bestilles igen.
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Stærkt 42 V batteri fra Power Flex serien til miljøvenlig trimning
  • Næsten lydløs arbejde når som helst på dagen
  • Lav vibration og afbalanceret
  • Ergonomisk håndtag og lav vægt
  • Inkl. knivblad og trimmerhoved
  • <strong>Batteri og lader medfølger ikke</strong>

 

Skånsom trimning for mennesker og miljø: Støjsvag og miljøvenlig med solo by AL-KO batteridrevet buskrydder, fleksibel mester til alle kanter og hjørner.

 

Batteridrevet buskrydder solo by AL-KO GT 4235 – til pleje af større områder

Innovativ batteriteknologi med høje kraftreserver. Den kraftige solo by AL-KO GT 4235 Li-ion overbeviser med perfekte klipperesultater i kendt AL-KO kvalitet. Miljøvenlig og lydsvagt arbejder den stærke batteridrevne buskrydder hjemme i haven. Høj ydelse kombineret med stor klippebredde og ergonomisk bikehåndtag, samt lavt vibrationsniveau letter arbejdet på alle flader og kanter i haven.

 

Tekniske detaljer for solo by AL-KO GT 4235

Arbejdsbredde på 25,5 cm med knivblad og det stærke 42 V batteri med en driftstid på op til 100 min. sikrer, at solo by AL-KO GT 4235 Li-ion udfører arbejdet effektivt også på store flader. Den kraftige maskine kan også trimme og rydde krat mv. Trimmerhoved med 36 cm arbejdsbredde medfølger. En afbalanceret konstruktion, ergonomiske bikehåndtag og lav vibration garanterer ergonomisk arbejde som ikke udmatter dig. Med skydeknappen kan der skiftes fra den normale hastighed ECO til POWER.
Din frihed: Den kraftige batteridrevne buskrydder fra AL-KO er ideel for erfarne haveejere, som ønsker at spare tid under arbejdet. Takket være den lydsvag drift bliver naboerne ikke forstyrret – du kan trimme når som helst på dagen og ikke tænke på aftalte stille perioder.
Et batteri til mange have- og skovmaskiner: GT 4235 batteribuskrydder er en del af PowerFlex serien. Hvis du allerede har Power Flex maskiner, sættes et eksisterende batteri nemt ind i GT 4235. Hvis du køber GT 4235 for første gang, skal du bestille batteri (varenr. 127390) og lader (varenr. 127391) samtidig (medfølger ikke).
Bemærk: De faktiske driftstider kan afvige afhængig af vejr, havens indretning og de materialer, der arbejdes i.

 

Køb batteridrevetbuskrydder solo by AL-KO GT 4235 eller en af vores andre modeller

solo by AL-KO 4235 Li SP kan købes her i vores webshop eller hos en af vores forhandlere. Det er det perfekte produkt, hvis du er ude efter en stærk og effektiv batteribuskrydder. Hvis du har brug for en lettere, mere manøvrerbar batteridrevet trimmer med mindre klippebredde for trange hjørner og kanter, anbefaler vi AL-KO GT 2025.

Teknisk data

Klippebredde tråd (cm) 36.0
Maks. ladetid 7,5 Ah (min.) 100.0
K-værdi (m/s^2) 1.5
Usikkerhedsfaktor KpA[dB(A)] 2.0
Klippebredde kniv (cm) 26.0
Vægt brutto (kg) 5.3
Ekstra trådspole Nej
Akseldiameter (mm) 24.0
Målt lydeffekt LwA[dB(A)] 94.0
Målt lydtrykniveau LpA[dB(A)] 77.0
Delbart skaft Nej
Garant. lydeffekt LwA[db(A)] 96.0
Vægt netto (kg) 3.7
Motorversion Børsteløs
Kampatible batterier 127390
Varemærke solo by AL-KO
Batteriserie Power Flex 40 V
Kategori Premium
Tilbehør inkluderet FADENKOPF, MESSER, TRAGEGURT
Fremdrift, type Elektrisk
Ladetid 7,5 Ah (min.) 150.0
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)

Reservedele

I oversigten kan du se alle tilgængelige reservedele til denne AL-KO havemaskine. Ved hjælp af varenumrene kan du hurtigt og nemt bestille de reservedele, som du har brug for.