Benzinbuskrydder AL-KO BC 223 B

Varenummer: 113692 Denne vare er desværre udsolgt, kontakt os for leveringstid.
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Let, praktisk benzindrevet trimmer for selvstændigt arbejde
  • Let at starte 2-takts motor med snoretræk
  • Sikker og nøjagtig håndtering med justerbart dobbelthåndtag og bæresele med hoftebeskyttelse
  • Trådspole og robust 3-tands knivblad medfølger
  • Lang levetid med dobbelt krumtapaksel

 

Kraftfuld klipning med sikker styring og lav vægt. Dette er start-modellen blandt AL-KOs benzindrevne trimmere og buskryddere, vores praktiske og kompakte hjælper i kategorien "plæneklipning".

 

AL-KO BC 223 B benzindrevet trimmer – den fleksible kompaktløsning til krævende brugere

Uafhængig klipning hvor du ønsker det: AL-KO BC 223 B overbeviser med effektive klipperesultater i kendt AL-KO kvalitet. Uden kabel og behov for ladning af batteriet udfører denne startmodel blandt benzinbuskryddere sit arbejde i større haver, på enge og skråninger med en valgfri klippebredde på 41 cm (tråd) eller 25 cm (kniv). Med denne trimmer kan du arbejde, hvor plæneklipperen kommer til kort. Lav vægt, justerbart dobbelthåndtag (Bike-greb) og komfortabelt tip-automatik (med trådtilførsel) for kontinuerlig optimal trådlængde sikrer en tryg og enkel håndtering af trimmeren. Bæreselen med hoftebeskyttelse giver ekstra sikkerhed og mere behageligt arbejde.

Tekniske detaljer for AL-KO BC 223 B

Med den letstartende 0,7 kW 2-taktsmotor af nyeste generation er denne buskrydder en kraftig hjælper, som du let og trygt kan bruge som som hobbygartner. Så kommer du effektivt frem i alle typer terræn – uanset om det er på store plæner, i højt græs, ved hække eller i tæt krat.
Alsidig med udskifteligt trimmerhoved: Det skånsomme trimmerhoved med 41 cm klippebredde kan på et øjeblik skiftes til det 25 cm metalknivblad – for let at trænge gennem vanskeligt terræn! Den lave vægt på kun 5,9 kg og let håndtering med ergonomisk, komfortabelt softgreb sikrer effektivt arbejde og hurtige resultater på flade arealer såvel som ved hegn og mure. Med tip-automatik er trådlængden nem at indstille optimalt under klipningen ved at trykke trimmerhovedet mod jorden (gælder ikke knivdriften).
Uafhængig af batteriopladning og filtrerede ledninger – en fordel på store plæner og afsidesliggende områder.
For din egen sikkerhed: Trods benzinmotoren er BC 223 B med ergonomisk design, optimal vægtfordeling og behagelige greb enkel at håndtere for hobbygartnere.
Bemærk: Informationen for klippeområder og driftstider kan afvige på grund af vejr, havens indretning og de materialer, der arbejdes i.(græshøjde og –tykkelse, fugtighedsgrad, osv.) .

 

Køb AL-KO BC 223 B eller en af vores andre modeller

AL-KO BC 223 B kan købes i vores webshop eller hos en forhandler. Det er det perfekte produkt, hvis du vil have en let og praktisk benzinbuskrydder med tråd og metalknivblad for maksimal fleksibilitet i haven og på større områder. Som benzinblanding anbefaler vi den røgsvage, selvblandende AL-KO Universal 2-taktsolie (vare nr. 112896).
Hvis du leder efter en nem, billig benzintrimmer med trimmerhoved, anbefaler vi AL-KO BC 223 L-S. Har du brug for mere kraft til store områder og udfordrende terræn, er AL-KO benzinbuskryddere i Comfort og Premium-serien ideelle.

Teknisk data

Klippebredde tråd (cm) 41
K-værdi (m/s^2) 2
Elektrisk start Nej
Kategori Easy
Easy Start System Nej
Vibrationsværdi ahw (m/s^2) 7.5
Akseldiameter (mm) 26
Motorydelse (hk) 1
Volumen benzintank (l) 0.55
Vægt netto (kg) 5.5
Delbart skaft Nej
"Ready to start" kontakt Nej
Motortype 2-Takt
Målt lydtrykniveau LpA[dB(A)] 102
Omdrejninger pr. min. 9500
Målt lydeffekt LwA[dB(A)] 110
Automatisk choker Nej
Usikkerhedsfaktor KpA[dB(A)] 2
Primer Ja
Ekstra trådspole Nej
Garant. lydeffekt LwA[db(A)] 112
Motorydelse (kW) 0.7
Vægt brutto (kg) 6.2
Klippebredde kniv (cm) 25
Varemærke AL-KO
Cylindervolumen (ccm) 22
Motor cylinderantal 1
Fremdrift, type Benzin
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)