Benzinbuskrydder AL-KO BC 400 B

Varenummer: 113784 Klar til levering
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Alsidig, let og praktisk buskrydder til selvstændigt arbejde
  • Startvenlig 2-taktsmotor med snoretræk, krumtapaksel ophængt i 2 kuglelejer og robust vinkelgear for lang levetid
  • Tankbeskyttelse i stål for høj sikkerhed og holdbarhed
  • Præcis og behagelig håndtering takket være justerbar dobbelthåndtag med integrerede  betjeningselementer
  • Trådspole, robust stålknivblad og dobbelt bæresele medfølger 

Ofte købt sammen …

1.889,00 kr
Dette produkt

Samlet pris for alle produkter

1.975,00 kr *

Benzinbuskryddere fra AL-KO arbejder sig igennem alt med pålidelig styring og .ekstra sikkerhed – vores fleksible og kraftfulde all-roundere med højt ydelsesniveau inden for "plænepleje".

AL-KO BC 400 B benzinbuskrydder – den fleksible løsning med ekstra sikkerhed

Selvstændig klipning, hvor du har brug for det: AL-KO BC 400 B overbeviser med effektive klipperesultater i den kendte AL-KO kvalitet. Uden ledning og uden batteri udfører benzinbuskrydderen med en klippebredde på 41 cm (trådspole) eller 25 cm (stålknivblad) arbejdet i mellemstore haver, på enge, på skråninger og overalt, hvor plæneklipperen kommer til kort, og hvor der er brug for ekstra kraft til at komme frem.

Buskrydderen er udstyret med et justerbart dobbelthåndtag, så du kan arbejde sikkert og uden at blive træt. Med tip-automatikken har du altid den optimale trådlængde (gælder ikke ved knivdrift). Bæreselen forlænger klippeafstanden. Den robuste tankbeskyttelse garanterer en lang levetid.

Tekniske detaljer for AL-KO BC 400 B benzinbuskrydder

Med den startvenlige 1,25 kW 2-taktsmotor af nyeste generation er denne buskrydder let at betjene selv for nybegyndere og hobbygartnere. Den arbejder sig igennem alle typer terræn - store græsplæner, højt græs, hække, skråninger eller tæt buskads.

Alsidig takket være det udskiftelige trimmerhoved: Den skånsomme trådspole med 41 cm klippebredde skiftes på et øjeblik til det 25 cm stålknivblad til brug i let og middelsvært terræn. Enkel håndtering og justerbar dobbelt bæresele sikrer effektivt arbejde og hurtig klipning på plæner såvel som ved hegn og mure. Med tip-automatik indstilles den optimale trådlængde let under klipningen ved at trykke trimmerhovedet mod jorden (gælder ikke ved knivdrift).

Ved effektiv klipning af store områder: en tankfyldning på 1 liter er tilstrækkelig for uafbrudt klipning på store plæner. Fri for batteriopladning og filtrede ledninger– en fordel på store plænearealer og afsidesliggende områder.

For din sikkerhed og for miljøet: Selv med en stærk benzinmotor er BC 400 B enkel, sikker og effektiv at betjene både for begyndere og erfarne haveejere takket være ergonomisk design, optimal vægtfordeling, behageligt håndtag og bæreselen.

Bemærk: Information om klippeområder og levetid kan afvige, afhængig af det som skal klippes (græssets højde, tæthed, fugtighed, etc.).

Køb AL-KO BC 400 B eller en af vores andre modeller

AL-KO BC 400 B kan bestilles i vores webshop eller hos en af vores forhandlere. Det er det perfekte produkt, hvis du er ude efter en topmodel blandt de kraftige og komfortable benzinbuskryddere med trådspole og stålknivblad for maksimal fleksibilitet i haven og på store eller vanskelige arealer. For at fremstille benzinblandingen anbefales den røgsvage, selvblandende AL-KO Universal 2-takts olie (varenr. 112896).

For præcisionsarbejde langs fine plænekanter samt i små, snoede haver, er det værd at kigge på AL-KOs elektriske trimmere. For kraftigere varianter anbefaler vi vores Premium buskryddere.

Teknisk data

Klippebredde tråd (cm) 41
Målt lydeffekt LwA[dB(A)] 112
Vægt netto (kg) 7.7
Vægt brutto (kg) 12
Akseldiameter (mm) 26
Fremdrift, type Benzin
Garant. lydeffekt LwA[db(A)] 114
"Ready to start" kontakt Nej
Delbart skaft Nej
Usikkerhedsfaktor KpA[dB(A)] 2
Volumen benzintank (l) 1
Motortype 2-Takt
K-værdi (m/s^2) 1
Cylindervolumen (ccm) 39
Omdrejninger pr. min. 7000
Målt lydtrykniveau LpA[dB(A)] 98
Ekstra trådspole Nej
Primer Ja
Klippebredde kniv (cm) 25
Motor cylinderantal 1
Vibrationsværdi ahw (m/s^2) 5
Kategori Comfort
Motorydelse (kW) 1.25
Varemærke AL-KO
Elektrisk start Nej
Easy Start System Nej
Automatisk choker Nej
Motorydelse (hk) 1
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)
CE erklæringer Download 0 (0.00P)

Reservedele

I oversigten kan du se alle tilgængelige reservedele til denne AL-KO havemaskine. Ved hjælp af varenumrene kan du hurtigt og nemt bestille de reservedele, som du har brug for.
Ønskeliste