Benzinbuskrydder AL-KO BC 4125 II-S Comfort

Varenummer: 112941
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Kraftig buskrydder for selvstændig arbejde
  • Let at starte 2-takts motor med snoretræk
  • Tankbeskyttelse i metal for høj sikkerhed og lang levetid
  • Sikker og nøjagtig styring med justerbart dobbelthåndtag og bæresele med hoftebeskyttelse
  • Trådspole og robust metalknivblad medfølger

Kommer til overalt med pålidelig håndtering og ekstra beskyttelse. Det står benzinbuskryddere i Comfort-serien fra AL-KO for – vores fleksible topmodeller med højt ydelsesniveau inden for "plænepleje".

 

AL-KO BC 4125 II-S Comfort benzinbuskrydder – den fleksible løsning med ekstra sikkerhed

Selvstændig klipning der, hvor du ønsker det: AL-KO BC 4125 II Comfort overbeviser med effektive klipperesultater i den kendte AL-KO kvalitet. Ledningsfri og uden batteriopladning udfører benzinbuskrydderen med en klippebredde på 41 cm (trådspole) eller 25 cm (metalknivblad) arbejdet i større haver, på enge, på skråninger og overalt, hvor du ikke kan bruge plæneklipperen, og hvor der er brug for ekstra kraft for at komme frem.

Buskrydderen er udstyret med dobbelthåndtag, som kan tilpasses din højde, så du kan arbejde sikkert og uden at blive træt. Med tip-automatikken har du altid den optimale længde på tråden (på nær ved knivdrift). På grund af bæreselen med hoftebeskyttelse er BC 4125 ll Comfort bekvem at bære ved længerevarende brug og byder på høj sikkerhed.

Den robuste tankbeskyttelse af metal sikrer lang levetid og bidrager til ekstra beskyttelse af miljøet.

Et andet plus for S-varianten er det delbare skaft, som forenkler opbevaring og transport af maskinen.

 

Tekniske detaljer for AL-KO BC 4125 II-S Comfort benzinbuskrydder

Med denne kraftige buskrydder får du en let at starte 0,9 kW 2-takts motor af nyeste generation, enkel betjening og høj sikkerhed for nybegyndere og hobbygartnere. På den måde arbejder du nemt igennem ethvert terræn – om det så er store plæner, højt græs, hække, skråninger eller tæt buskads.

Praktisk: Det delbare skaft på buskrydderen giver pladsbesparende opbevaring og enkel transport.

Alsidig takket være det udskiftelige trimmerhoved: Den skånsomme trådspole med 41 cm klippebredde skiftes på et øjeblik til det 25 cm metalknivblad til brug i vanskeligt terræn! Enkel i brug med ergonomisk udformet dobbelthåndtag med alle betjeningselementer og justerbar bæresele, sikrer den effektivt arbejde og hurtig klipning på store områder såvel som ved hegn og mure. Med tip-automatik indstilles den optimale trådlængde let under klipningen ved at trykke trimmerhovedet mod jorden (gælder ikke ved knivdriften).

Fri for batteriopladning og filtrede ledninger– en fordel på store plæner og afsidesliggende områder. For din sikkerhed og for miljøet: Selv med en stærk benzinmotor er BC 4125 II-S Comfort enkel, sikker og effektiv at betjene både for begyndere og erfarne haveejere takket være ergonomisk konstruktion, optimal vægtfordeling, behageligt håndtag og bæreselen. Den stabile og slidstærke tankbeskyttelse af metal beskytter mod skader og forhindrer benzinlækage.

Bemærk: Information om klippeområder og driftstider kan afvige, afhængig af det, som skal klippes (højde, tæthed, fugtighed, etc.).

 

Bestil AL-KO BC 4125 II-S Comfort eller en af vores andre modeller

AL-KO BC 4125 ll-S Comfort kan bestilles i vores webshop eller hos en af vores forhandlere. Det er det perfekte produkt, hvis du er ude efter en alsidig og komfortabel benzinbuskrydder med trådspole og metalknivblad for maksimal fleksibilitet i haven og på større områder. Som benzinblanding anbefaler vi den røgsvage, selvblandende AL-KO universal 2-takts olie (varenr. 112896).

Hvis du er ude efter en nem og billig buskrydder med trimmerhoved, anbefaler vi AL-KO BC 225 L. For præcisionsarbejde på fine plænekanter samt i små, snoede haver, er det værd at kigge på AL-KOs elektriske trimmere.

Teknisk data

Klippebredde tråd (cm) 41
Usikkerhedsfaktor KpA[dB(A)] 3
Fremdrift, type Benzin
Målt lydeffekt LwA[dB(A)] 116
Delbart skaft Ja
Garant. lydeffekt LwA[db(A)] 119
Vægt netto (kg) 7.8
Varemærke AL-KO
Målt lydtrykniveau LpA[dB(A)] 102
Klippebredde kniv (cm) 25
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)