Benzinbuskrydder AL-KO BC 4535 II-S Premium

Varenummer: 112940
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Kraftig buskrydder til selvstændigt arbejde
  • Stærk 2-takts motor med stort kraftoverskud
  • Arbejd sikkert og nøjagtigt uden at blive træt, med justerbart bikehåndtag og behagelig dobbelt bæresele med hoftebeskyttelse
  • Tankbeskyttelse i metal for høj sikkerhed og lang levetid
  • Trådspole og robust metalknivblad medfølger

 

Enkel klipning med sikker håndtering, høj komfort og maksimal beskyttelse. Det er det, som vores Premium serie af AL-KO benzinbuskryddere – vores fleksible topmodeller med specielt højt ydelsesniveau på området "plænepleje" – står for.

 

AL-KO BC 4535 II-S Premium – høj ydelse med ekstra bærekomfort & beskyttelse

Selvstændig klipning der, hvor du ønsker det: AL-KO BC 4535 II-S Premium tilbyder hurtig og effektive resultater i den kendte AL-KO kvalitet. Uden behov for ledninger eller batteriopladning udfører den benzindrevne buskrydder med en klippebredde på 41 cm (trådspole) eller 25 cm (metalknivblad) arbejdet i større haver, på enge og skråninger og overalt, hvor du ikke kan bruge plæneklipperen, og hvor der er brug for ekstra kraft for at trænge igennem.

Buskrydderen er udstyret med bikehåndtag, som du kan tilpasse til din højde, så du kan arbejde sikkert og uden at blive træt. Med tip-automatikken har du altid den optimale længde på tråden (på nær ved knivdrift). AL-KO BC 4535 II-S Premium er meget behageligt at bære med den dobbelte bæresele med hoftebeskyttelse, selv ved lange arbejdssessioner, og den giver dig også maksimal sikkerhed.

Den robuste tankbeskyttelse af metal sikrer lang levetid og bidrager til ekstra beskyttelse af miljøet.

Et andet plus for fleksibiliteten er det delbare skaft på modellerne II-S, sådan bliver opbevaring og transport af maskinen meget enkel.

 

Tekniske detaljer for AL-KO BC 4535 II-S Premium

Med sin let at starte og forbrugsoptimerede 1,1 kW 2-takts motor af nyeste generation er denne buskrydder en kraftpakke som både begynderen og hobbygartneren enkelt og trygt kan betjene. Med denne kommer du let igennem ethvert terræn – om det så er store plæner, højt græs, langs hække, på skråninger eller i tæt buskads.
Praktisk: Det delbare skaft byder på enkel transport og praktisk opbevaring.

Alsidig takket være det udskiftelige trimmerhoved: Det skånsomme trimmerhoved med 41 cm klippebredde skiftes på et øjeblik til det 25 cm metalknivblad – for nemt at komme gennem vanskeligt terræn! Den enkle brug af det justerbare, ergonomisk udformede bikehåndtag med alle betjeningselementer og den justerbare, komfortable, dobbeltfestede bæresele, sikrer effektivt arbejde og hurtig klipning på store områder såvel som ved hegn og mure. Med tip-automatik indstilles den optimale trådlængde under klipningen nemt ved at trykke trimmerhovedet mod jorden (på nær ved knivdriften). Det polstrede skaft sikrer lave vibrationer. Det robuste vinkelgear sikrer lang levetid.

Ved effektiv klipning af store områder: en tankfyldning på 1 liter er tilstrækkelig for uafbrudt klipning på store plæner. Uafhængig af batteriopladning og filtrerede kabler – en fordel på store græsplæner og afsidesliggende områder.

For din sikkerhed og for miljøet: Selv med en stærk benzinmotor er AL-KO BC 4535 II-S Premium enkel, sikker og effektiv at betjene både for begyndere og erfarne haveejere takket være ergonomisk design, optimal vægtfordeling, behageligt bikehåndtag og bæresele.

Bemærk: Information om klippeområder og levetid kan afvige, afhængig af det som skal klippes (græssets højde, tæthed, fugtighed, etc.).

 

Bestil AL-KO BC 4535 II-S Premium eller en af vores andre modeller

AL-KO BC 4535 ll-S Premium kan bestilles i vores webshop eller hos en af vores forhandlere. Det er det perfekte produkt, hvis du er ude efter en topmodel blandt de kraftige og komfortable benzinbuskryddere med trådspole og metalknivblad for maksimal fleksibilitet i haven og på store eller vanskelige arealer. For at fremstille benzinblandingen anbefales den røgsvage, selvblandende AL-KO Universal 2-takts olie (varenr. 112896).

Hvis du ikke ønsker et delbart skaft, findes standardversionen AL-KO BC 4535 II Premium. Hvis du hellere vil have en nem, billig buskrydder med trimmerhoved, anbefaler vi AL-KOs produktlinjer Classic og Comfort. For præcisionsarbejde på fine plænekanter samt i små, snoede haver, er det værd at kigge på AL-KO’s elektriske trimmere.

Teknisk data

Usikkerhedsfaktor KpA[dB(A)] 3
Varemærke AL-KO
Vægt netto (kg) 8.7
Garant. lydeffekt LwA[db(A)] 116
Målt lydeffekt LwA[dB(A)] 113
Målt lydtrykniveau LpA[dB(A)] 102
Kategori Premium
Fremdrift, type Benzin
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)

Reservedele

I oversigten kan du se alle tilgængelige reservedele til denne AL-KO havemaskine. Ved hjælp af varenumrene kan du hurtigt og nemt bestille de reservedele, som du har brug for.
Ønskeliste