Benzinbuskrydder solo by AL-KO 116 B

Varenummer: 127483 Denne vare er ikke på lager og skal bestilles igen.
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Let og praktisk buskrydder
  • 2-takts motor med EasyStart system
  • Individuel indstilling takket være bæreskinne, dobbelt bæresele og let justerbart bike håndtag
  • Optimal ergonomi
  • Ideel til klipning og fjernelse af højt græs og let buskads.

Perfekte resultater til krævende haveejere og hobbygartnere. Alsidig i brug – Quality for Life.

Solo by AL-KO 116 B – for enkel og nem rydning med bikehåndtag og bæresele

Selvstændig klipning, effektiv og nem at bruge: Benzinbuskrydder solo by AL-KO 116 B er en let og kompakt model, der overbeviser med perfekte klipperesultater i den kendte solo by AL-KO kvalitet.

Takket være lav vægt, EasyStart system, enkel håndterbar bikehåndtag med integrerede betjeningselementer, bæresele for rygskånende arbejde såvel som optimal balance garanterer denne buskrydder jævn drift i en ergonomisk behagelig arbejdsstilling. Derfor er solo by AL-KO 116 B den perfekte medhjælper til klipning og rydning af højt græs og mindre krat.

Tekniske detaljer for solo by AL-KO 116 B

Med denne praktiske buskrydder på kun 6,3 kg drager du fordel af en 0,75 kW 2-takts motor med EasyStart system, robust konstruktion, komfortable betjeningselementer såvel som fleksibiliteten og den enkle vedligeholdelse, der kendetegner alle solo by AL-KO maskiner. Denne manøvredygtige buskrydder har en klippebredde med knivblad på 25 cm og med tråd en klippebredde på 41 cm. Det er nemt at indstille den optimale trådlængde under brug med tip-automatikken.

Effektiv klipning overalt. Uafhængig af batteriladning og filtrede ledninger – din fordel på store plæner, parker og i åbent terræn.

Køb solo by AL-KO 116 B eller en af vores andre modeller

Solo by AL-KO 116 B kan købes i vores webshop eller hos en af vores forhandlere. Det er det perfekte valg, hvis du er ude efter en nem, praktisk benzinbuskrydder med høj brugervenlighed til brug i haven eller på større områder.
For at fremstille benzinblandingen anbefaler vi den røgsvage, selvblandende AL-KO Universal 2-taktsolie (varenr. 112896).
Hvis du er ude efter en buskrydder med højere motorydelse, anbefaler vi solo by AL-KO 118 B.

Teknisk data

Klippebredde tråd (cm) 41.0
Akseldiameter (mm) 26.0
Målt lydtrykniveau LpA[dB(A)] 91.0
Vibrationsværdi ahw (m/s^2) 7.0
Usikkerhedsfaktor KpA[dB(A)] 3.0
Vægt netto (kg) 5.6
Målt lydeffekt LwA[dB(A)] 107.0
Klippebredde kniv (cm) 25.0
Garant. lydeffekt LwA[db(A)] 110.0
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)

Reservedele

I oversigten kan du se alle tilgængelige reservedele til denne AL-KO havemaskine. Ved hjælp af varenumrene kan du hurtigt og nemt bestille de reservedele, som du har brug for.