Benzinbuskrydder solo by AL-KO 116

Varenummer: 127150
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Let og praktisk buskrydder for begyndere
  • 2-takts motor med EasyStart og centrifugalkobling
  • Sikker og behagelig håndtering takket være ergonomisk loophåndtag
  • Trådspole med automatisk justering (tip-automatik) og robust knivblad i metal medfølger
  • Ideel til rydning af højt græs og let krat

 

Perfekte resultater til krævende haveejere og hobbygartnere. Dette kendetegner benzinbuskryddere fra solo by AL-KO, vores robuste, ekstremt kraftige og alsidige topmodeller indenfor ”plænepleje”.

 

solo by AL-KO 116 benzindrevet buskrydder – for enkel og nem rydning

Selvstændig klipning, effektiv og nem at bruge: Benzinbuskrydder solo by AL-KO 116 overbeviser som startmodel med perfekte klipperesultater i den kendte solo by AL-KO kvalitet.

Takket være lav vægt, EasyStart system, centrifugalkobling, gennemtænkt ergonomisk håndtag og optimal balance garanterer denne buskrydder jævn drift i naturlig arbejdsstilling. Derudover er den nem at vedligeholde, og udskiftning af det robuste knivblad i metal med trimmerhovedet (arbejdsbredde 25 cm, hhv 41 cm) er gjort i en håndevending.

Derfor er solo by AL-KO 116 den perfekte medhjælper til klipning og rydning af højt græs og mindre krat.

 

Tekniske detaljer for solo by AL-KO 116

Med denne praktiske buskrydder på bare 5,6 kg drager du fordel af en 0,75 kW 2-takts motor (25,4 cc ) med EasyStart af nyeste generation, robust konstruktion, komfortable betjeningselementer, såvel som fleksibiliteten og den enkle vedligeholdelse af alle solo by AL-KO maskiner.

Takket være praktisk og sikker håndtering af det ergonomiske loophåndtag, optimal balance og stabilitet (aluminiumsskaft) udføres klipning og udtynding på græsplæner, i højt græs eller mindre krat uanstrengt og i en ergonomisk skånende arbejdsstilling.

Denne begyndermodel blandt vores buskryddere byder på høj fleksibilitet: Udstyr indbefatter et robust 25 cm knivblad i metal og et stort, skånsomt trimmerhoved med 41 cm arbejdsbredde. Det er nemt at indstille den optimale trådlængde under brug med tip-automatikken (tryk bare trimmerhovedet mod jorden).

Effektiv klipning overalt. Uafhængig af batteriopladning og filtrede ledninger – din fordel på store plæner og parker og i åbent terræn.

 

Bestil solo by AL-KO 116 eller en af vores andre modeller

solo by AL-KO 116 kan bestilles i vores webshop eller hos en af vore forhandlere. Det er det perfekte produkt, hvis du er ude efter en nem, praktisk benzinbuskrydder med høj brugervenlighed til brug i haven eller på større områder. For at fremstille benzinblandingen anbefaler vi den røgsvage, selvblandende AL-KO Universal 2-takts olie (varenr. 112896).

Hvis du er ude efter en buskrydder med bikehåndtag og bæresele, anbefaler vi solo by AL-KO 118 B eller 120. Modellerne solo by AL-KO 130 H, 132 og 141 giver høj motorydelse med lave vibrationer. Vores 5-i-1 multitalent med udskifteligt tilbehør er solo by AL-KO 107 L-S.

 

Teknisk data

Klippebredde tråd (cm) 41
Klippebredde kniv (cm) 25
Garant. lydeffekt LwA[db(A)] 96
Usikkerhedsfaktor KpA[dB(A)] 2
Målt lydeffekt LwA[dB(A)] 94
Varemærke solo by AL-KO
Målt lydtrykniveau LpA[dB(A)] 77
Kategori Easy
Akseldiameter (mm) 26
Ekstra trådspole Nej
Delbart skaft Nej
Vægt netto (kg) 5.6
Fremdrift, type Benzin
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)

Reservedele

I oversigten kan du se alle tilgængelige reservedele til denne AL-KO havemaskine. Ved hjælp af varenumrene kan du hurtigt og nemt bestille de reservedele, som du har brug for.
Ønskeliste