Benzinbuskrydder solo by AL-KO 120

Varenummer: 127153
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Stærk og udholdende buskrydder med rigelig kraftreserve
  • 2-takts motor med EasyStart og centrifugalkobling
  • Sikker, nøjagtig og uanstrengt håndtering med enkelt justerbart bikehåndtag og komfortabel bæresele med hoftebeskyttelse
  • Trådspole med automatisk justering (tip-automatik) og robust knivblad i metal medfølger
  • Kraftig indsats mod vildtvoksende planter og genstridige buske

 

Perfekte resultater til krævende haveejere og hobbygartnere. Dette kendetegner benzinbuskryddere fra solo by AL-KO, vores robuste, ekstremt kraftige og alsidige topmodeller indenfor ”plænepleje”.

 

solo by AL-KO 120 benzindrevet buskrydder - høj ydeevne i kombination med brugervenlighed

Uafhængig klipning, effektiv og nem at bruge: Benzinbuskrydder solo by AL-KO 120 B overbeviser som med perfekte resultater i kendt solo by AL-KO kvalitet.

Takket være EasyStart system, centrifugalkobling, bikehåndtag med integrerede betjeningselementer, bæreselen til ergonomisk arbejde og maskinens optimale balance er det muligt at arbejde i naturlig arbejdsstilling. Derudover er den meget nem at vedligeholde, og udskiftning af det robuste knivblad i metal med trimmerhovedet (arbejdsbredde 25 cm, hhv 41 cm) er gjort i en håndevending.

Med stærk motor og en stor benzintank er solo by AL-KO 120 en pålidelig hjælper ved kontinuerlig brug. Den viser sin overlegenhed ved klipning og beskæring af højt græs og er kraftig nok til at komme igennem selv genstridigt vildnis. Også på større områder og længere afstande er den suveræn.

Professionelt udstyr såsom bikehåndtag, som du kan tilpasse din højde, og en praktiske bæresele gør håndteringen af buskrydderen enkel og tryg, selv ved længere arbejdssessioner. En enkel vridning af håndtaget tillader nem transport og pladsbesparende opbevaring.

Tekniske detaljer for solo by AL-KO 120

Med denne kraftige buskrydder drager du fordel af en 1,1 kW 2-takts motor (42,7 cc) med EasyStart af nyeste generation, robust konstruktion, professionel betjeningselementer som på større maskiner, såvel som fleksibiliteten og den enkle vedligeholdelse af alle solo by AL-KO maskiner.

Takket være praktisk og sikker håndtering af det ergonomiske bikehåndtag med integreret, nem tilgængelig betjeningselementer, optimal balance og stabilitet (kraftigt aluminiumskaft) kan længere tids arbejde med beskæring og udtynding af græs, krat eller buskads foregå uanstrengt i naturlig arbejdsstilling. Derudover giver bæreselen med hoftebeskyttelse dig betydelig aflastning under arbejdet, øget bærekomfort og sikker brug af buskrydderen.

Denne stærke buskrydder tilbyder høj fleksibilitet i brug: Udstyret med en robust 25-cm knivblad i metal og et stort, skånsomt trimmerhoved med 41 cm arbejdsbredde. Det er nemt at indstille den optimale trådlængde under brug med tip-automatikken (tryk bare trimmerhovedet mod jorden).

Trænger kraftigt igennem i genstridigt vildnis. Uafhængig af batteriopladning og filtrede ledninger - din fordel på store plæner og parker og i åbent terræn.

 

Bestil solo by AL-KO 120 eller en af vores andre modeller

solo by AL-KO 120 kan bestilles i vores webshop eller hos en af vores forhandlere. Det er det perfekte produkt, hvis du er ude efter en kraftig benzinbuskrydder med stor brugervenlighed for din have eller større områder. For at fremstille benzinblandingen anbefaler vi den røgsvage, selvblandende AL-KO Universal 2-takts olie (varenr. 112896).

Hvis du er ude efter en billig begyndermodel, anbefaler vi solo by AL-KO 116. Modellerne solo by AL-KO 130 H, 132 og 141 giver endnu større motorydelse med lavt vibrationsniveau. Vores 5-i-1 multitalent med udskifteligt tilbehør er solo by AL-KO 107 L-S.

 

Teknisk data

Klippebredde tråd (cm) 41.0
Målt lydtrykniveau LpA[dB(A)] 94.0
Klippebredde kniv (cm) 25.0
Usikkerhedsfaktor KpA[dB(A)] 2.0
Kategori Comfort
Varemærke solo by AL-KO
Fremdrift, type Benzin
Vægt netto (kg) 8.0
Akseldiameter (mm) 24.0
Målt lydeffekt LwA[dB(A)] 111.0
Garant. lydeffekt LwA[db(A)] 113.0
Vibrationsværdi ahw (m/s^2) 9.0
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)

Reservedele

I oversigten kan du se alle tilgængelige reservedele til denne AL-KO havemaskine. Ved hjælp af varenumrene kan du hurtigt og nemt bestille de reservedele, som du har brug for.