Benzinbuskrydder solo by AL-KO 132

Varenummer: 127433 Denne vare er ikke på lager og skal bestilles igen.
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Buskrydder med høj ydelse og lavt vibrationsniveau
  • 0,9 kW 2-takts motor med dekompressionsventil og centrifugalkobling og EasyStart
  • Sikker, uanstrengt håndtering med justerbart bikehåndtag og bæresele med hoftebeskyttelse
  • Nøjagtig og nem at håndtere takket være ekstra vibrationsbeskyttelse
  • Trådspole med automatisk justering (tip-automatik) og robust knivblad i metal medfølger

 

Perfekte resultater til krævende haveejere og hobbygartnere. Dette kendetegner benzinbuskryddere fra solo by AL-KO, vores robuste, ekstremt kraftige og alsidige topmodeller indenfor ”plænepleje”.

 

benzindrevet buskrydder solo by AL-KO 132

Uafhængig klipning, effektiv og nem at bruge: Benzinbuskrydder solo by AL-KO 132 er en stærk og fleksibel maskine, der overbeviser med perfekte klipperesultater i kendt solo by AL-KO kvalitet. Den gør sig gældende overalt, hvor plæneklipperen har sine begrænsninger på grund af sin størrelse.
Enkelt EasyStart system, centrifugalkobling, let håndterbart bikehåndtag med integrerede betjeningselementer, ergonomisk bæresele såvel som optimal balance sikrer problemfri drift i en naturlig arbejdsstilling. Desuden er den meget enkel at vedligeholde, og udskiftning af det robuste knivblad i metal med trimmerhovedet (25 cm arbejdsbredde, hhv. 41 cm) er gjort i en håndevending.
Med den kraftige motor med vibrationsbeskyttelse er solo by AL-KO 132 en dygtig medhjælper med brugervenlighed. Den byder på ekstra komfort ved uanstrengt klipning og rydning af højt græs såvel som ved det mere grove arbejde gennem vildnisset.
Med ekstra vibrationsbeskyttelse og topudstyr i form af bikehåndtag, som kan tilpasses din højde, og den praktiske bæresele, er buskrydderen nem og sikker i brug - selv i vanskeligt terræn.

 

Tekniske detaljer for solo by AL-KO 132

Med denne kraftige buskrydder drager du fordel af en 0,9 kW 2-takts motor (32,5 cc) af den nyeste generation, der er ekstra let at starte takket være dekompressionsventil, robust konstruktion, professionelle betjeningselementer som på større maskiner, såvel som fleksibiliteten og den enkle vedligeholdelse af alle solo by AL-KO maskiner.
Takket være praktisk og sikker håndtering med ergonomisk bikehåndtag med integrerede, let tilgængelige betjeningselementer, optimal balance og stabilitet (kraftig 28 mm aluminiumskaft) kan længere tids arbejde med beskæring og udtynding på græsplæner, i krat eller buskads foregå uanstrengt i naturlig arbejdsstilling. Derudover byder bæreselen med hoftebeskyttelse på betydelig aflastning under arbejdet, øget bærekomfort og sikker brug af buskrydderen.
Denne buskrydder tilbyder høj fleksibilitet i brug, med et robust 25 cm knivblad i metal og et stort, skånsomt trimmerhoved med 41 cm arbejdsbredde inkluderet. Det er nemt at indstille den optimale trådlængde under brug med tip-automatikken (tryk bare trimmerhovedet mod jorden).
Med denne kraftige buskrydder trænger du let igennem tæt vildnis og vanskeligt terræn. Uafhængig af batteriopladning og filtrede ledninger – din fordel på store plæner og parker og i åbent terræn.

 

Køb solo by AL-KO 132 eller en af vores andre modeller

solo by AL-KO 132 kan købes på vores hjemmeside eller hos en af vores forhandlere. Det er det helt rigtige valg, hvis du er ude efter en nem håndterbar buskrydder med høj ydelse til en stor have, udendørsanlæg eller udeområde. For at fremstille benzinblandingen anbefaler vi den røgsvage, selvblandende AL-KO Universal 2-takts olie (varenr. 112896).
Hvis du er ude efter en billig begyndermodel, anbefaler vi solo by AL-KO 116. Hvis du foretrækker en lydsvag 4-takts motor med enkel brændstofpåfylding uden at skulle tilføre ekstra olieblanding, er solo by AL-KO 130 H et godt alternativ. Vores 5-i-1 multitalent med udskifteligt tilbehør er solo by AL-KO 107 L-S.

 

Teknisk data

Klippebredde tråd (cm) 41.0
Vægt netto (kg) 7.9
Usikkerhedsfaktor KpA[dB(A)] 3.0
Garant. lydeffekt LwA[db(A)] 113.0
Akseldiameter (mm) 28.0
Klippebredde kniv (cm) 25.0
Målt lydeffekt LwA[dB(A)] 110.0

Reservedele

I oversigten kan du se alle tilgængelige reservedele til denne AL-KO havemaskine. Ved hjælp af varenumrene kan du hurtigt og nemt bestille de reservedele, som du har brug for.