Benzintrimmer AL-KO BC 223 L-S

Varenummer: 113691 Klar til levering
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Let, praktisk benzindrevet trimmer for mobilt arbejde
  • Let at starte 2-takts motor med snorestart
  • Sikker og bekvem styring på grund af lukket loophåndtag
  • Nem justering af tråden med tip-automatik
  • Enkel transport og opbevaring takket være delbart skaft
  • Lang levetid med dobbelt krumtapsaksel

Ofte købt sammen …

1.297,00 kr
Dette produkt
95,00 kr
På lager

Samlet pris for alle produkter

1.392,00 kr *

Kraftfuld klipning med sikker styring og lav vægt. Dette er start-modellen blandt AL-KOs benzindrevne trimmere og buskryddere, vores praktiske og kompakte hjælper i kategorien "plæneklipning".

AL-KO BC 223 L-S benzindrevet trimmer – den kompakte løsning for mobilt arbejde

Uafhængig klipning, hvor du ønsker det: AL-KO BC 223 L-S overbeviser med effektive klipperesultater i kendt AL-KO kvalitet. Ideel til at fjerne krat eller græs tæt på mure, hegn og andre forhindringer. Uden kabel og behov for ladning af batteriet udfører denne startmodel blandt benzinbuskryddere sit arbejde i større haver, på enge og skråninger med en valgfri klippebredde på 41 cm (tråd) eller 25 cm (kniv).

Med denne trimmer kan du arbejde, hvor plæneklipperen kommer til kort.

Den lave vægt, det justerbare, optimalt udformede og alsidige ekstrahåndtag (L-greb / Loop) og praktisk tip-automatik for optimal trådlængde garanterer sikker og enkel håndtering af trimmeren.
Et andet plus er det sammenklappelige skaft, der gør det enkelt at opbevare og transportere redskabet.

Tekniske detaljer for AL-KO BC 223 L-S

Med en letstartende 0,7 kW 2-taktsmotor af den nyeste generation er denne trimmer en kraftig hjælper, som du enkelt og trygt kan benytte selv som nybegynder og hobbygartner. Vægtoptimeret og delbart skaft i aluminium.

Det store trimmerhoved med en klippebredde på 41 cm, den lave vægt på kun 5 kg, såvel som enkel håndtering med ergonomisk greb sikrer effektivt arbejde og hurtige klipperesultater på plænen, langs hegn og murværk. Med tip-automatik indstilles den optimale trådlængde nemt under brug ved at trykke trimmerhovedet mod jorden.
Uafhængig af batteri og kabler. Trimmeren er også velegnet til transport i bil - takket være det delbare aluminiumskaft.

Køb AL-KO BC 223 L-S eller en af vores andre modeller

Køb AL-KO BC 223 L-S her i vores webshop eller hos en forhandler. Det er det perfekte produkt, hvis du leder efter en let, praktisk og delbar benzintrimmer til brug i haven eller til større områder. Som benzinblanding anbefaler vi den røgfattige, selvmiksende AL-KO Universal 2-taktsolie (varenr. 112896).
Hvis du søger en buskrydder med metalknivblad for præcist arbejde selv på vanskelige områder, anbefaler vi AL-KO BC 223 B. Har du brug for mere kraft til store områder og udfordrende terræn, er AL-KO benzindrevne buskryddere i Comfort og Premium-serien ideelle.

Teknisk data

Easy Start System Nej
Motor cylinderantal 1
Fremdrift, type Benzin
Elektrisk start Nej
Varemærke AL-KO
"Ready to start" kontakt Nej
Motortype 2-Takt
Ekstra trådspole Nej
Delbart skaft Ja
Primer Ja
Kategori Easy
Automatisk choker Nej
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)

Reservedele

I oversigten kan du se alle tilgængelige reservedele til denne AL-KO havemaskine. Ved hjælp af varenumrene kan du hurtigt og nemt bestille de reservedele, som du har brug for.
Ønskeliste
details