Buskrydder solo by AL-KO 130 B

Varenummer: 127613 Denne vare er desværre udsolgt, kontakt os for leveringstid.
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Emissionsreduceret motor med lagdelt blanding af brændstof og luft
  • Let, håndterbar og effektiv buskrydder – Ideel til trimning af højt græs og let krat
  • Sikker, komfortabel og ergonomisk føring takket være ergonomisk bikehåndtag
  • Easy Start-system – Enkel start af motoren, helt uanstrengende
  • Fast&Easy-trådspole til enkel opvikling af tråden med automatisk efterstilling (tip-automatik) og robust metalknivblad medfølger
  • Soft Touch-håndgreb
  • Optimal apparatbalance med seleophængsskinne
  • Inkl. komfortabel dobbeltbæresele

Perfekte græsslåningsresultater til krævende haveejere og hobbygartnere. Alt dette repræsenterer solo by AL-KO benzinbuskrydderne, vores robuste, enormt stærke og alsidige high-end-apparater til "græsslåning".

 

Solo by AL-KO 130 B – Trimning på den nemme måde

Uafhængig græsslåning, effektiv og enkel at betjene: Benzinbuskrydderen solo by AL-KO 130 B overbeviser som basismodel med perfekte græsslåningsresultater i gennemprøvet solo by AL-KO-kvalitet. 
Emissionsreduceret motor takket være lagdelt blanding af brændstof og luft. Takket være den lave vægt, vibrationsreduceret drift, Easy-Start-systemet, centrifugalkoblingen, den gennemtænkte grebsergonomi og maskinens optimale balance opnås en helt uproblematisk brug med en naturlig arbejdsstilling. Derudover er apparatet meget vedligeholdelsesvenligt, og omskiftning mellem de to medfølgende skærehoveder med robust metalknivblad og trimmerhoved (klippebredde 25 hhv. 41 cm) er helt ligetil. Fast&Easy-trimmerhovedet muliggør enkel fastgøring og opvikling af trimmertråden, uden at det er nødvendigt at åbne trimmerhovedet. 
Det gør solo by AL-KO 130 B til din lette medhjælper til græsslåning og trimning af højt græs og let krat.

 

Tekniske oplysninger om solo by AL-KO 126 B

Med denne håndterbare buskrydder, som kun vejer 6,0 kg, kan du glæde dig over den hurtigt startende 0,9-kW 2-taktsmotor (30 ccm) af nyeste generation, den robuste konstruktion, de komfortable betjeningselementer samt den alsidighed og vedligeholdelsesvenlighed, der kendetegner alle solo by AL-KO-apparater. 
Takket være den komfortable og sikre føring af apparatet med bikegrebet i kombination med den optimale apparatbalance via seleophængsskinnen kan du også mestre længerevarende græsslånings- og trimmearbejder på plæner, i højt græs og i let buskads helt ubesværet og med en skånende kropsholdning. 
Denne emissionsreducerede buskrydder giver stor fleksibilitet i brugen, da der medfølger to skærehoveder: En adapter med robust 25 cm metalknivblad og et stort, skånsomt trimmerhoved med 41 cm skærebredde. Med trimmerhovedet kan du udnytte tip-automatikken til helt ubesværet at indstille den optimale trådlængde under arbejdet (det er ikke nødvendigt at gøre andet end at trykke trimmerhovedet mod jorden). 
Effektiv græsslåning på alle typer arealer. Uafhængig af batteridriftstider, kabellængder og sammenfiltrede ledninger – Din fordel i store plæne- og parkanlæg og på åbent land.

 

Køb af solo by AL-KO 130 B eller vores andre alternativer

solo by AL-KO 130 B kan du købe hos os i webshoppen eller hos en forhandler. Den er det perfekte valg, hvis du er på udkig efter en let, håndterbar benzinbuskrydder med høj betjeningskomfort til din have eller andre større arealer. Til sammensætning af benzinblandingen anbefaler vi den røgbegrænsende, selvblandende AL-KO universal-totaktsolie (varenr. 112896).

 

Teknisk data

Klippebredde tråd (cm) 41
Delbart skaft Nej
Akseldiameter (mm) 26
Primer Ja
Motortype 003
Klippebredde kniv (cm) 25
Automatisk choker Ja
Cylindervolumen (ccm) 30
Vægt netto (kg) 6
Fremdrift, type Benzin
Volumen benzintank (l) 0.7
"Ready to start" kontakt Ja
Kategori Comfort
Varemærke solo by AL-KO
Motorydelse (hk) 1
Kædeolieregulering Ja
Easy Start System Ja
Motorydelse (kW) 0.9
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)
Download 1 (0.00P)
CE erklæringer Download 0 (0.00P)