Buskrydder solo by AL-KO 151 B

Varenummer: 127616 Denne vare er desværre udsolgt, kontakt os for leveringstid.
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Buskrydder med høj ydelse og lavt vibrationsniveau
  • Stærk 1,25 kW 2-takts motor med dekompressionsventil, centrifugalkobling og EasyStart
  • Sikker, uanstrengt håndtering med justerbart bikehåndtag, bæresele med hoftebeskyttelse
  • Præcis og nem at styre, takket være ekstra vibrationsbeskyttelse
  • Trådspole med automatisk justering (tip-automatik) og robust knivblad i metal medfølger

Perfekte resultater til krævende haveejere og hobbygartnere. Dette kendetegner benzinbuskryddere fra solo by AL-KO, vores robuste, ekstremt kraftige og alsidige topmodeller indenfor ”plænepleje”.

 

Benzindrevet buskrydder solo by AL-KO 151 – muskelbundt for effektivt arbejde

Uafhængig klipning, effektiv og let at bruge: solo by AL-KO 151 overbeviser som en imponerende kraftig benzinbuskrydder med perfekte resultater i kendt solo by AL-KO kvalitet. Den gør sig gældende overalt, hvor plæneklipperen har sin begrænsning på grund af sin størrelse. 

Enkelt EasyStart system, centrifugalkobling, nemt håndterbart bike håndtag med integrerede betjeningselementer, bæresele til ergonomisk arbejde, såvel som den optimale balance giver problemfri drift i en naturlig arbejdsstilling. Derudover er den meget nem at vedligeholde, og udskiftning af det robuste knivblad i metal og trimmerhovedet (25 cm klippebredde, hhv. 41 cm) er gjort i en håndevending. 

Med den kraftige motor med integreret vibrationsbeskyttelse er solo by AL-KO 151 en dygtig og brugervenlig medhjælper. Den byder på ekstra komfort ved uanstrengt klipning og rydning af højt græs såvel som ved gennemtrængning i kraftigt vildnis – også hjemme i haven. 

Med ekstra vibrationsbeskyttelse og topudstyr i form af bikehåndtag, som du kan tilpasse din højde, og den praktiske bæresele er buskrydderen nem og sikker i brug - selv i vanskeligt terræn.

 

 

 

Tekniske detaljer for solo by AL-KO 151

Med denne kraftige buskrydder drager du fordel af den stærke, men lydsvage 1,25 kW 2-takts motor (40,2 ccm) af nyeste generation, særlig nem at bruge på grund af dekompressionsventilen, samt den ekstra robuste konstruktion, professionelle betjeningselementer som på større maskiner, såvel som fleksibiliteten og den enkle vedligeholdelse af alle solo by AL-KO maskiner. 
Takket være praktisk og sikker styring med det ergonomiske bikehåndtag med integrerede, let tilgængelige betjeningselementer, optimal balance og stabilitet (kraftig 28 mm aluminiumskaft) kan du holde til at arbejde uanstrengt i en naturlig arbejdsstilling med beskæring og udtynding på græsplæner, i krat eller buskads i længere tid. Derudover aflaster bæreselen med hoftebeskyttelse dig betydeligt under arbejdet, giver øget bærekomfort og øget sikkerhed under brug af buskrydderen. 
Denne buskrydder tilbyder høj fleksibilitet i brug, med et robust 25 cm knivblad i metal og et stort, skånsomt trimmerhoved med 41 cm arbejdsbredde inkluderet. Det er nemt at indstille den optimale trådlængde under brug med tip-automatikken (tryk bare trimmerhovedet mod jorden). 
Med denne kraftige buskrydder trænger du let igennem tæt vildnis og vanskeligt terræn. Uafhængig af batteriopladning og filtrede ledninger – din fordel på store plæner og parker og i åbent terræn.

 

 

 

Køb solo by AL-KO 151 eller en af vores andre alternativer

solo by AL-KO 151 kan købes i vores webshop eller hos en af vores forhandlere. Det er det perfekte valg, hvis du er ude efter en nem håndterlig buskrydder med høj ydelse til en stor have, udendørs anlæg eller udeområde. For at fremstille benzinblandingen anbefaler vi den røgsvage, selvblandende AL-KO Universal 2-takts olie (varenr. 112896)
Hvis du er ude efter en billig begyndermodel, anbefaler vi solo by AL-KO 116. Hvis du foretrækker en naturlig lydsvag 4-takts motor med enkel brændstofpåfyldning uden ekstra olieblanding, er solo by AL-KO 130 H dit alternativ. Vores 5-i-1 multitalent med udskifteligt tilbehør er solo by AL-KO 107 L-S.

Teknisk data

Klippebredde tråd (cm) 41
Akseldiameter (mm) 28
Fremdrift, type Benzin
Cylindervolumen (ccm) 50
Motorydelse (hk) 2
Motorydelse (kW) 1.9
Delbart skaft Nej
Volumen benzintank (l) 0.7
Motortype 003
Kædeolieregulering Ja
Easy Start System Nej
Vægt netto (kg) 8.5
"Ready to start" kontakt Ja
Kategori Premium
Klippebredde kniv (cm) 25
Varemærke solo by AL-KO
Primer Ja
Automatisk choker Ja
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)
Download 1 (0.00P)
CE erklæringer Download 0 (0.00P)