Elektrisk buskrydder AL-KO BC 1200 E

Varenummer: 112924 Denne vare er ikke på lager og skal bestilles igen.
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Stærk 1200 W elmotor for emissionsfri klipning
  • For alle typer terræn: med trimmerhoved eller metalknivblad
  • Sikker håndtering med perfekt balance og bæresele
  • Stille klipning i boligområder på ethvert tidspunkt af dagen
  • Let at skille ad for opbevaring og transport

 

"Grøn" klipning af større områder, stille og uden udstødningsgasser. Dette er, hvad AL-KO elektriske buskryddere, vores mobile kraftkarle indenfor plænepleje med strøm, står for.

 

AL-KO BC 1200 E elektrisk buskrydder – effektiv, fleksibel klipning av større områder

Høj ydeevne med hurtigt resultat på større områder, og samtidigt er den enkelt at bruge: AL-KO BC 1200 E overbeviser med perfekte resultater i den kendte AL-KO kvalitet. Uden emissioner og lydsvag udfører den kraftige elektriske buskrydder arbejdet i større haver, på enge mv. kan bruges med trimmerhoved eller metalknivblad, og med arbejdsbredder på op til 35 cm klarer du al slags terræn hurtigt og effektivt. Den velafbalancerede vægt, justerbare ekstra håndtag og tip-automatiske trådfremføring for altid optimal trådlængde giver en sikker og enkel håndtering af buskrydderen. Et ekstra plus er det delbare skaft, som gør opbevaring og transport nem.

 

Tekniske detaljer for AL-KO BC 1200 E

Da denne elektriske trimmer er udstyret med en lydsvag, emissionsfri 1.200 W elmotor af den nyeste generation, har du her en rigtig stærk maskine. Du kommer effektivt frem i alle typer terræn – om det er på græsplænen, i højt græs, ved hække eller i tæt krat.
Det særlige ved denne model er det udskiftelige hoved, valgfrit med trimmerhoved (35 cm klippebredde med tråd) for den daglige trimning eller metalknivbladet (23 cm) for vanskeligere forhold. Dette gør det muligt både at opnå hurtig resultat på vanskeligt terræn som f.eks. i højt græs små skovområder og skånsom trimning hjemme i haven. Med tip-automatik indstilles den optimale trådlængde let ved at trykke trimmerhovedet mod jorden.
Din sikkerhed: Selv med den høje ydelse tilbyder BC 1200 E med det ergonomisk design, optimale vægtfordeling og de mange komfort- og betjeningselementer en sikker og ubesværet betjening, lige som du ønsker det hjemme i haven. Takket være teknologien indenfor elmotorer forsvinder typiske bivirkninger som motorstøj, udstødningsgas, partikler mv. Dermed er dette produkt også ideel som første buskrydder til den private haveejer.

"Grøn" klipning af større områder, stille og uden udstødningsgasser. Dette er, hvad AL-KO elektriske trimmere, vores mobile kraftkarle indenfor plejepleje med strøm, står for.

 

Bestil AL-KO BC 1200 E eller en af vores andre modeller

Bestil AL-KO BC 1200 E i vores webshoip eller hos en af vores forhandlere. Det er det perfekte produkt, hvis du leder efter en kraftig, miljøvenlig buskrydder til din have eller en større åben plads.
Har du brug for en mindre elektrisk trimmer til standardopgaver, anbefaler vi AL-KO trimmer BC 1000 E. Til brug i små kantede haver og langs plænens kanter er AL-KO elektriske trimmere GTE 350 til GTE 550 ideelle.

 

Teknisk data

Klippebredde tråd (cm) 35.0
Trådfremføring Tip-automatik
Vægt netto (kg) 4.1
Kategori Premium
Delbart skaft Ja
K-værdi (m/s^2) 1.5
Klippebredde kniv (cm) 23.0
Garant. lydeffekt LwA[db(A)] 96.0
Fremdrift, type Elektrisk
Ekstra trådspole Nej
Akseldiameter (mm) 25.0
Motorversion Børstet
Målt lydeffekt LwA[dB(A)] 94.0
Usikkerhedsfaktor KpA[dB(A)] 2.5
Målt lydtrykniveau LpA[dB(A)] 80.5
Vægt brutto (kg) 6.78
Varemærke AL-KO
Vibrationsværdi ahw (m/s^2) 4.44
Tilbehør inkluderet 112974, 112987, TRAGEGURT
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)

Reservedele

I oversigten kan du se alle tilgængelige reservedele til denne AL-KO havemaskine. Ved hjælp af varenumrene kan du hurtigt og nemt bestille de reservedele, som du har brug for.