Fingerklipper AL-KO BM 875 III

Varenummer: 113617 Denne vare er ikke på lager og skal bestilles igen.
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Universal, manøvrerbar fingerklipper til naturhaver
  • Til at slå eng, naturhaver og udmark/højt græs
  • Specialhærdet 87 cm ESM klippebjælke for lang levetid
  • Trinløst højderegulerbare glidesko
  • Ekstra stærk 2,3 kW motor (150 cc)
  • Ekstraudstyr: <a title="Sneskraber" href="https://www.al-ko.com/shop/dk/produkter/plaeneklipning/fingerklippere/sneskraber-srs-850.html">Sneskraber</a> og <a title="snekæder" href="https://w

 Ubegrænset klipning i naturhaven og på engen, smidig og nem at håndtere. Dette er vores AL-KO fingerklipper, vores arbejdsheste som strutter af kraft.

 

Fingerklipper 875 III: Usædvanlig stærk og manøvrerbar til naturhaven

Om det gælder naturhaven, frugthaven, vanskelig terræn eller bakker: AL-KO fingerklipper BM 875 III er en kraftig, alsidig specialist til pasning og drift af dine naturlige enge, en professionel maskine også til højproduktion og på græsmark. Den er arbejdshesten til det grove arbejde – som alligevel sikrer økologisk havepasning.

Den benzindrevne fingerklipper imponerer med effektive klippeegenskaber i stor stil – i velkendt AL-KO kvalitet. Uafhængig og ekstremt manøvrerbar håndterer den raskt og effektivt hele slåarbejdet med en klippebredde på 87 cm. Samtidig sørger den kraftige benzinmotoren med 2,3 kW og hjuldriften for at den nemt kommer til og udfører pålidelig klipningen, selv i højt krat, tæt vildnis, i udmark og på skråninger. Her udviser maskinen sin ekstraordinære smidighed, den kommer nemt til enhver engkant og markskel. Dette er muligt igennem den kortbyggede form, de ekstra store og brede dæk med grov profil og det ergonomiske håndtag, som er individuelt justerbart i højden.

Klipning uden kompromis: Den 87 cm brede klippebjælke har ekstra hærdet blad af højkvalitetsmærket ESM – made in Germany. Det garanterer lang levetid og minimal slitage i de tætteste krat, ved kontinuerlig drift eller i længere perioder.
Med matchende tilbehør bliver fingerklipper BM 875 III hurtigt til et praktisk værktøj til snerydning om vinteren: Erstat blot klippebjælken med en sneklinge, sæt om nødvendigt snekæder på – og straks er du klar!

Anbefalet: Fingerklipper fra AL-KO er blandt de 3 mærker som uforbeholdent blev anbefalet i testen af fingerklippere i 2016 udført af den tyske rådgiverportal http://balkenmaeher-test.de/. Derfor er fingerklipperen BM 875 III en pålidelig partner til pasning og behandling af alle naturlige haver, enge og til vinterbrug - og i områder op til 2000 m² et smidigt alternativ til en havetraktor.

 

Tekniske detaljer for fingerklipper 875 BM III

Med sin kraftige 2,3 kW benzinmotor og en klippebredde på 87 cm sikrer denne fingerklipper fra AL-KO ypperlig klipning af højt græs op til 2.000 m², hurtigt, effektivt og nemt. Samtidig kan denne arbejdshest med garanti takle næsten al slags krat og terræn. Den bevægelige græsfjerner hindrer, at græsrester bliver liggende på dækslet. Ophold i arbejdet bliver dermed reduceret.

En 2,3 kW 150 cc Briggs & Stratton motor sørger for hurtigt og jævnt arbejde af kniven som er festet til klippebjælken - og driver et snekkegear som kobler til og fra hjuldriften (1 fremadgående gear). Det højderegulerbare, vibrationsdæmpede håndtag til perfekt styring af maskinen, og 13 tommer, luftfyldte dæk med bred grov profil giver optimale køreegenskaber på alle typer terræn og på bakker med stigninger op til 20°.

Hjertet af fingerklipperen BM 875 III er den 87 cm brede klippebjælke med kantbeskyttelse for at beskytte bladet og for sikker håndtering af maskinen. Den ekstrahærdede højeffektskniv fra den tyske producent ESM kombinerer stærk klippeydelse og optimale klipperesultater med slidstyrke og minimal slitage - enten i kontinuerlig drift eller over længere perioder (sæsonbrug). Her øger den kapslede medtager levetiden ved betydelig reducering af forurening og græsrester på kniven.

Videre sikrer trinløst højderegulerbare glidesko og maskinens ekstreme mobilitet komfortabel arbejdsrutine.
2 enheder i 1: Med en universal-sneklinge fra AL-KO forvandler du nemt fingerklipperen BM 875 III til en praktisk snerydder. Klippebjælken skiftes ud med SRS 850 sneskraber (varenr. 113267).Vejgreb under vanskelige forhold, fåes med snekæder (varenr. 112183).

Bemærk: Informationen for klippeområder og levetid for vores maskiner kan afvige, afhængig af det som skal klippes (højde, tæthed, fugtighed osv).

 

Bestil fingerklipper BM 875 III eller vores andre alternativer

Fingerklipperen BM 875 III kan bestilles i webshop eller hos en af vores forhandlere. Struttende af kraft og smidighed er fingerklipperen egnet til haveejere med store eller utilgængelige områder, og som af økologiske grunde vil prioritere naturen, samt bønder som vil bruge den til produktion af hø.
Hvis du er ude efter en lettere fingerklipper, foreslår vi en næsten identisk model AL-KO BM 870 III med en mindre 1,7 kW motor.

 

Teknisk data

Omdrejninger pr. min. 3200.0
Varemærke AL-KO
Motormodel B&S Series 625EXi
Fremdrift, type Benzin
Kategori Comfort
Højdeindstilleligt skaft Ja
Arbejdsareal op til m2 0.0
Målt lydtrykniveau LpA[dB(A)] 87.4
Hjuldiameter (tommer) 13X5,0-6
Primer Nej
Nedfældbart skaft Nej
Vægt netto (kg) 52.0
K-værdi (m/s^2) 6.43
Motorydelse (kW) 2.3
Frakobling klippeaggregat Ja
Tilbehør inkluderet NEIN
Automatisk choker Ja
Usikkerhedsfaktor KpA[dB(A)] 2.0
Garant. lydeffekt LwA[db(A)] 99.0
Vibrationsværdi ahw (m/s^2) 16.07
Volumen benzintank (l) 0.8
Cylindervolumen (ccm) 150.0
Klippebredde (cm) 87.0
Motor cylinderantal 1
Gear 1 передача вперед
Vægt brutto (kg) 55.0
Elektrisk start Nej
Målt lydeffekt LwA[dB(A)] 97.0
Motortype 4-Takt
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)
Download 1 (0.00P)
CE erklæringer Download 0 (0.00P)

Reservedele

I oversigten kan du se alle tilgængelige reservedele til denne AL-KO havemaskine. Ved hjælp af varenumrene kan du hurtigt og nemt bestille de reservedele, som du har brug for.