Basis Multitool solo by AL-KO MT 42 Power Flex

Varenummer: 127437 Klar til levering
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Basismaskine for beskæring af træer, hække og plænepleje
  • Valgfrie påbygningsdele: Stanghækkeklipper, stanggrensav, buskrydder og trimmer
  • Ubesværet arbejde takket være lav vægt og loop-håndtag 
  • Stille, miljøvenligt og uafhængigt 
  • Lang driftstid takket være det ekstra stærke 42 V/7,5 Ah batteri i PowerFlex serien (separat tilbehør, kan bruges til alle Power Flex maskiner)
  • <strong>Batteri og lader medfølger ikke</strong>

 

Beskær grene, klip hæk eller trim plænen med én maskine, uden kabel og miljøvenligt. solo by AL-KO PowerFlex Multitool er med sine påbygningsdele en alround maskine for effektiv pleje af haven.

 

Multitool solo by AL-KO MT 42 – forvandlingens mester fra PowerFlex serien

Batteri-Multitool PowerFlex MT 42 basismaskine forvandles let til en stanghækkeklipper, en stanggrensav eller en buskrydder/trimmer med det nødvendige tilbehør.
Let og udstyret med ergonomisk håndtag er det en perfekt basismaskine til at arbejde ubesværet med de forskellige tilbehørsdele. Takket være lynskiftesystemet forvandles den i en håndevending til en buskrydder, trimmer stanghækkeklipper eller stanggrensav.

Multitool MT 42 bruger et PowerFlex batteri (batteri og lader medfølger ikke), er fleksibel og mobil i brug uden kabler og arbejder emissionsfri, støjsvag og med lave vibrationer. Det stærke PowerFlex batteri med ekstra lang driftstid giver de bedste resultater og hurtige arbejdsgange på et højt niveau med ét og samme batteri. Dermed kan du sætte et kryds ved alle professionelle opgaver.

 

Tekniske detaljer for Multitool solo by AL-KO MT 42

MT 42 er basismaskinen til påbygningsdelene buskrydder-/trimmerdel BCA 4235, stanghækkeklipper HTA 4245 og stanggrensav CSA 4220. Forlængerrør MTA 42 kan benyttes for at øge arbejdshøjden eller arbejdsområdet for stanggrensav CSA 4220 og stanghækkeklipper HT 4245 .

Takket være den lave basisvægt på kun 1,7 kg og det ergonomiske loop-håndtag sørger basismaskinen for den perfekte skånsomme håndtering af alle påbygningsdele indenfor professionel havepleje.

Drevet af en 42 V/7,5 Ah litium-ion batteripakke (medfølger ikke) fra PowerFlex serien danner basismaskinen grundlaget for effektiv, emissionsfri og støjsvage beskæring, klipning og trimning. Ambitiøse haveejere vil sætte pris på den særdeles lange driftstid med en opladning: Op til 180 min. Uden belastning eller 120 min. alt efter påbygningsdel. Takket være sine lithium-ion celler er batteriet usædvanligt holdbart, næsten vedligeholdelsesfri og let at oplade: Det er ikke selvafladende og har ingen memory-effekt.

LED-indikatoren giver pålidelig information om batteriets ladetilstand så arbejdet kan planlægges.

 

Køb Multitool PowerFlex solo by AL-KO MT 42 eller en af vores andre modeller

Køb nu solo by AL-KO MT 42 i vores webshop eller hos en af vores forhandlere. Bemærk at batteri og lader skal bestilles seperat.Følgende påbygnigsdele findes: Stanghækkeklipper HTA 4245, buskrydder BCA 4235, stanggrensav CSA 4220 og forlængerrør MTA 42.

Teknisk data

Kategori Premium
Teleskopskaft Nej
Batteriserie Power Flex 40 V
Vægt netto (kg) 2.2
Tilbehør inkluderet TRAGEGURT
Fremdrift, type Batteri
Kampatible batterier 127390
Varemærke solo by AL-KO
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)

Reservedele

I oversigten kan du se alle tilgængelige reservedele til denne AL-KO havemaskine. Ved hjælp af varenumrene kan du hurtigt og nemt bestille de reservedele, som du har brug for.