Batteritrimmer AL-KO GT 2025 Easy Flex med batteri

Varenr. : 113633 Denne vare er desværre udsolgt, kontakt os for leveringstid.
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Let kvalitetsmodel i Easy Flex batteriserien
  • Enkel betjening uden kabel og udslip
  • Næsten lydløs trimning, når som helst på dagen
  • 20 V Li-ion batteri: kort ladetid, lang levetid <strong>(batteri og lader medfølger)</strong>
  • Præcist klip med svingbart trimmerhoved

Skånsom trimning for mennesker og miljø. Stille og uden udstødningsgasser med AL-KO batteridrevne trimmere, de fleksible mestre for alle plænekanter og hjørner indenfor området "græsklipning".

 

Batteridrevet græstrimmer AL-KO GT 2025 – enkelt plænepleje for begyndere

AL-KO GT 2025 Li-ion-batteriet fra Easy Flex serien overbeviser med perfekte klipperesultater i kendt AL-KO kvalitet. Ingen udstødning og ekstremt lydsvag, den praktiske batteridrevne trimmer gør sit arbejde hjemme i haven. Den lave vægt og den praktiske betjening med justerbart ekstra håndtag og svingbart trimmerhoved gør det muligt at trimme præcist i alle stillinger og i hvert hjørne af haven.

 

Tekniske detaljer for AL-KO GT 2025

Med en vægt på bare 2,4 kg inkl. batteri og ergonomisk justerbart ekstra håndtag er AL-KO GT 2025 Li-ion den mobile, brugervenlige hjælper for enhver haveejer. Det fleksible, svingbare trimmerhoved med en klippebredde på 25 cm og plantebeskyttelsesbøjlen sikrer nøjagtig trimning ved kanten af plænen, under buske og langs vægge. Det 20 V kraftige Li-Ion batteri med lang levetid oplades på ca. 50 minutter. Trådens længde indstilles med tip-automatik nemt ved at trykke trimmerhovedet mod jorden. Det højdejusterbare teleskopskaft i aluminium kan tilpasses individuelt til de respektive kropsstørrelser.

Din frihed: Den kompakte batteri-trimmer AL-KO er ideel for begyndere. Takket være den lydsvage drift bliver naboerne ikke forstyrret – du kan trimme når som helst på dagen, uafhængig af fastlagte hvileperioder.

Et batteri for mange havemaskiner: AL-KO GT 2025 er en del af Easy Flex batteriserien. Din fordel: Vores 2 års garanti omfatter også batteriet til denne maskine.

Bemærk: Informationen for klippeområder og driftstider på vores batteridrevne maskiner kan afvige afhængig af vejr, havens indretning og de materialer, der arbejdes i (græssets højde, tæthed, fugtighed mv.).

 

Køb AL-KO GT 2025 eller en af vores andre modeller

Batteridrevet græstrimmer AL-KO 2025 kan købes her i vores webshop eller hos en af vores forhandlere. Det er det perfekte produkt, hvis du leder efter en let og handy batteridrevet trimmer. Hvis du har brug for en batteridrevet trimmer til større områder eller svært tilgængelige steder, anbefaler vi solo by AL-KO GT 4235.

 

Teknisk data

Klippebredde tråd (cm) 25
Ekstra trådspole Ja
Vægt brutto (kg) 3.7
Trådfremføring Tip-automatik
Teleskopskaft Ja
Kampatible batterier 113698
Målt lydtrykniveau LpA[dB(A)] 73
Batteriserie AL-KO EASY FLEX 20V max.
Fremdrift, type Batteri
K-værdi (m/s^2) 2
Garant. lydeffekt LwA[db(A)] 96
Vægt netto (kg) 2.1
Kategori Easy
Delbart skaft Nej
Varemærke AL-KO
Målt lydeffekt LwA[dB(A)] 94
Vibrationsværdi ahw (m/s^2) 2.5
Ladetid 2,5 Ah (min.) 50
Usikkerhedsfaktor KpA[dB(A)] 2
Maks. ladetid 2,5 Ah (min.) 30
Svingbart trimmerhoved Ja
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)
Sikkerhedsdatablad Download 0 (0.00P)