Solo Buskrydder 107 L-s

Varenummer: 127231 Denne vare er ikke på lager og skal bestilles igen.
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Fleksibel multienhed for alsidig brug
  • Robust 0,9 kW 2-takts motor med EasyStart
  • Sikker og behagelig håndtering takket være ergonomisk loophåndtag
  • Lynkobling for enkel skift mellem 5 forskellige tilbehørsdele
  • Delbart skaft for nem transport og pladsbesparende opbevaring

 

Perfekte resultater til krævende haveejere og hobbygartnere. Dette kendetegner benzinbuskryddere fra solo by AL-KO, vores robuste, ekstremt kraftige og alsidige topmodeller indenfor ”plænepleje”.

 

solo by AL-KO 107 L-S - 5-i-1 multitalent med udskifteligt tilbehør

Klip græsset som en professionel - uafhængig, effektiv og enkel at bruge: Multienheden solo by AL-KO 107 L-S overbeviser som en mobil allrounder, ikke kun med buskrydderens perfekte klipperesultater i kendt solo by AL-KO kvalitet, men også med de forskellige tilbehørsdele som stanggrensav, stanghækkeklipper mv.
EasyStart system, centrifugalkobling, gennemtænkt ergonomisk håndtag og optimal balance sikrer jævnt arbejde i en naturlig stilling. Maskinen er også robust og enkel at vedligeholde, og takket være lynkoblingen er tilbehøret let at skifte på et øjeblik.

Med slidstærk motor og stor brændstoftank er solo by AL-KO 107 L-S dit pålidelige multiværktøj til alt havearbejde. Hvis du ønsker at klippe, trimme, save, bearbejde jord eller klippe hæk med bare én maskine, vil du få stor glæde af solo af AL-KO 107 L-S - også hjemme i haven.

Takket være delbart skaft er buskrydderen også velegnet til enkel transport og pladsbesparende opbevaring.

 

Tekniske detaljer for solo by AL-KO 107 L-S

0,9 kW 2-takts motor (32,6 cc) med EasyStart af nyeste generation er udstyret med et slidstærkt krumtaphus i magnesium. Den praktiske basisenhed på bare 6,2 kg med robust konstruktion, bekvemme betjeningselementer, enkel vedligeholdelse og tilbehørsdelenes mange funktioner gør indtryk i solo by AL-KO serien.

Takket være praktisk og sikker håndtering med ergonomisk Loop håndtag, optimal balance og stabilitet (aluminiumsskaft) udføres klipning og udtynding på græsplæner, i højt græs eller mindre krat uanstrengt og i skånende arbejdsstilling.

Multiværktøjets basisenhed er langt mere end en buskrydder og giver maksimal fleksibilitet i brug: Udover det medfølgende trimmerhoved (med 41 cm arbejdsbredde og tip-automatik for at justere trådlængden) kan du ved hjælp af lynkobling udskifte buskrydderdelen med det andet tilbehør. Tilbehør er tilgængeligt separat: Buskrydderdel med knivblad i metal, trimmer, stanggrensav, stanghækkeklipper (og forlængerrør).

Uafhængig af batteriopladning og filtrede kabler – din fordel på store plæner og parker og i åbent terræn.

 

Køb solo by AL-KO 107 L-S eller en af vores andre modeller

solo by AL-KO 107 L-S kan købes her i vores webshop eller hos en af vores forhandlere. Det er det perfekte produkt, hvis du er ude efter et multifunktionsværktøj til forskellige brug i haven, på anlæg eller grunde. Information om det kompatible tilbehør finder du under varenr. 126555 (buskrydderdel med knivblad i metal), 126066 (forlængerrør), 127474 (stanggrensav) og 127475 (stanghækkeklipper). For at fremstille benzinblandingen anbefaler vi den røgsvage, selvblandende AL-KO Universal 2-takts olie (varenr. 112896).

Hvis du er ude efter en ren buskrydder i stedet for en multimaskine, anbefaler vi solo by AL-KO 116 som en rimelig begyndermodel, og for højere motoreffekt modellerne solo by AL-KO 130 H, 132 og 141.

 

Teknisk data

Klippebredde tråd (cm) 41.0
Akseldiameter (mm) 24.0
Klippebredde kniv (cm) 25.0
Fremdrift, type Benzin
Vægt netto (kg) 6.2
Varemærke solo by AL-KO
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)

Reservedele

I oversigten kan du se alle tilgængelige reservedele til denne AL-KO havemaskine. Ved hjælp af varenumrene kan du hurtigt og nemt bestille de reservedele, som du har brug for.