Havetraktor solo by AL-KO T 22-105.1 HDD-A V2

Varenummer: 127601 Kun få på lager
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Hurtig og effektiv plæneklipning med det 105 cm brede klippeaggregat
  • Trinløs hydrogearkasse med differentialespærre - optimalt til store og kuperede arealer
  • Stor opsamler med akustisk niveauindikator
  • Højeste trækkraft og optimal balance også i ujævnt terræn
  • Ergonomiske pedaler og betjeningselementer inden for synsfeltet
  • Vibrationsdæmpet klippeaggregat med kuglelejer og stærk 12,2 kW-motor med 2 cylindre
  • Store dæk skåner plænen

Hvis du vil klippe græs på store ujævne arealer, anbefaler vi havetraktoren solo by AL-KO T 22-105.1 HDD-A V2 med differentialespærre.

 

Havetraktor solo by AL-KO T 22-105.1 HDD-A V2 med differentialespærre

2 cylindre, 2 knive - og differentialespærre! Hvis du vil klippe græs på store arealer effektivt, anbefaler vi havetraktoren solo by AL-KO T 22-105.1 HDD-A V2. Højeste trækkraft i ujævnt terræn eller på stigninger. Også på snedækkede arealer og i vådt græs kan differentialespærren spille med musklerne. Når du først har sat dig på havetraktoren og startet den, har du ikke længere lyst til at stige af. Med solo by AL-KO T 22-105.1 HDD-A V2 er det en sand fornøjelse at slå selv store plænearealer. Din særlige fordel med AL-KO: Med det alsidige program af tilbehør og ekstraudstyr til havetraktorer som f.eks. sneskrabere, gødningsspredere og anhængere kan du bruge din havetraktor på mange måder.

 

Tekniske detaljer for havetraktor solo by AL-KO T 22-105.1 HDD-A V2

En 12,2 kW stærk AL-KO Pro 700 V2-motor, som arbejder med 2.450 omdrejninger i minuttet, driver havetraktoren solo by AL-KO T 22-105.1 HDD-A V2. Klippehøjden på det 105 cm brede klippeaggregat kan indstilles i syv trin fra 30 mm til 90 mm. Om vinteren kan klippeaggregatet fjernes i en håndevending med henblik på vedligeholdelse, eller hvis traktoren skal bruges til snerydning. C-profilrammen er særligt robust og vridningsstabil. Du kan også vælge at få eftermonteret elektronisk tømning til den 310 liter store opsamler. 
Det bliver en ren fornøjelse at slå græs på store arealer med havetraktoren solo by AL-KO T 22-105.1 HDD-A V2, også takket være de 20 tommer store baghjul, som glider næsten umærkeligt hen over ujævnheder. Forlæns- og baglænspedaler ved siden af hinanden sikrer intuitiv kørsel. Med den udvendige tankstuds er havetraktoren let at tanke. Den dybe trinflade og god plads til benene gør det let at stige op og arbejde med vores havetraktor. Det bekvemme sæde kan indstilles individuelt i trin.

 

Køb af havetraktor solo by AL-KO T 22-105.1 HDD-A V2 eller vores alternativer

Træd ind i en ny tidsalder inden for plænepleje allerede idag, og bestil havetraktoren solo by AL-KO T 22-105.1 HDD-A V2 i vores webshop. 

Eller se nærmere på storebroren solo by AL-KO T 23-125.6 HD V2, der desiuden er udstyret med overskueligt elektronisk display og har en klippebredde på 125 cm. Vores anbefaling: Med det omfattende tilbehørssortiment er solo by AL-KO havetraktoren et ægte multitalent såvel vinter og som sommer.

Teknisk data

Med opsamler Ja
Primer Nej
Opsamling Ja
Arbejdslygte 003
Fartpilot inkluderet Nej
Motormodel 025
Bioklip Ja
Motortype 4-Takt
Kategori PREMIUM pro
Automatisk choker Nej
Sideudkast Nej
Elektrisk start Ja
Varemærke solo by AL-KO
Knivkobling type Elektromagnetisk
Hjuldiameter bag (tommer) 20X10.0-8
Klippeaggregat type Standard
Elektrisk tømning græsboks Nej
Opsamler materiale Kunststof / tekstil
Opsamler med niveauindikator Ja
Gear Fodhydrostat T3
Motor cylinderantal 2
Frakobling klippeaggregat Ja
Display type Uden
Klippehøjdeindstilling Central, 7 trin
details