Rotorklip. Al-ko Classic 5.15 Sp-b Plus

Varenummer: 119613 Denne vare er ikke på lager og skal bestilles igen.
inkl. 25% moms, plus Fragt
  • Selvkørende for enkel plæneklipning
  • Klippehøjden justeres med ét enkelt håndtag
  • Ergonomisk formet skaft for effektivt arbejde
  • Hjul med kuglelejer for enkel fremdrift
  • Integreret frontbæregreb for enkel transport

Klassisk og god. Således præsenterer AL-KO Classic benzinplæneklippere med en attraktiv pris sig. Dermed bliver plæneklipningen en fornøjelse.

 

Benzinplæneklipper Classic 5.15 SP-B Plus

Quality for Life. Det lover benzinplæneklipperne i AL-KO Classic-serien som udvikles i Tyskland og produceres i Østrig. Pålidelige og effektive funktioner samt innovativ teknik for benzinplæneklipper Classic 5.15 SP-B Plus gør det lettere at arbejde hjemme i haven. Derudover er plæneklipperen takket være sit moderne design et blikfang i din have. Det aerodynamiske stålskjold forenkler opsamlingen og sikrer benzinplæneklipperen lang levetid.

 

Tekniske detaljer for benzinplæneklipper Classic 5.15 SP-B Plus

Benzinplæneklipper sørger med sin klippebredde på 51 cm for effektiv klipning i haver op til 1.800 m². Klippehøjden kan justeres i 7 trin fra 30 mm til 80 mm for at tilpasse til den klippehøjden du har behov for. Benzinplæneklipper Classic 5.15 SP-B er monteret med 2,3 kW Briggs & Stratton benzinmotor som gør sit arbejde i lang tid og driver fremdriften op den selvkørende benzinplæneklipper. Takket være 3INONEfunction kan maskinen klippe, opsamle og bioklippe. Komforten under arbejdet er forbedret med ergonomisk udformet skaft og store XL- hjul. Takket være det aerodynamiske stålskjold samler Classic 5.15 SP-B Plus græsset ekstra godt op og fylder opsamleren helt. Dermed slipper du for at tømme den 65 l store opsamler med niveauindikator så ofte.

 

Køb benzinplæneklipper Classic 5.15 SP-B Plus eller vores alternativer

Køb enkelt benzinplæneklipper Classic 5.15 SP-B Plus i vores webshop eller hos en af vore forhandlere. Benzinplæneklipper Classic 5.15 P-B Plus er en effektiv hjælper i havearbejdet til en attraktiv pris. Vil du have en selvkørende benzinplæneklipper med trinløs variabel hastighed? Da anbefaler vi benzinplæneklipper Classic 5.16 VS-B Plus.

Teknisk data

Vægt netto (kg) 32.9
Hjuldiameter bag (mm) 280.0
Arbejdsareal op til m2 0.0
Opsamlingsvolumen (l) 65.0
Hjuldiameter for (mm) 200.0
Vægt brutto (kg) 37.6
Klippebredde (cm) 51.0
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)
CE erklæringer Download 0 (0.00P)

Reservedele

I oversigten kan du se alle tilgængelige reservedele til denne AL-KO havemaskine. Ved hjælp af varenumrene kan du hurtigt og nemt bestille de reservedele, som du har brug for.