Robotplæneklipper solo by AL-KO Robolinho® 2000 E

Varenummer: 127528 Denne vare er ikke på lager og skal bestilles igen.
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Til plæner op til 2.000 m²
  • Klarer stigninger op til 45% og passager ned til 60 cm
  • Bioklip sikrer et perfekt klipperesultat og gør det undøvendigt at fjerne det afklippede græs fra plænen
  • Vendbare knive med 4 gange så lang levetid
  • Enkel trinløs indstilling af klippehøjden med en drejeknap
  • 9 valgfrie startpunkter sikrer effektiv dækning af hele klippeområdet
  • Meget støjsvag drift
  • Integreret regnsensor
  • Let at installere
  • Afgrænsningskabel og jordpsyd medfølger ikke

 

Den ideelle partner for enhver haveejer, der sætter pris på effektivitet. Med innovativ teknologi og programmering klarer Robolinho® 2000 E selv store haver, stille og uden emission.

 

Robotklipper Robolinho® 2000 E

"Engineered in Germany" og "Made in Austria": Med disse to faktorer i udvikling og fremstilling af Robolinho® robotplæneklippere sikrer vi hos AL-KO at vi overholder vores egne høje kvalitetsstandarder og vores kunders krav. I kraft af holdbare komponenter og funktionel design er Robolinho® en pålidelig ledsager og hjælp i den daglige plænepleje. I kraft af den enkle installation og nemme betjening er robotplæneklipperen i stand til at holde din græsplæne, hvordan og hvornår du end ønsker det.

 

Tekniske detaljer for Robolinho® 2000 E robotklipper

Li-ion batteriet til Robolinho® 2000 E har lang levetid og sikrer lydsvag og emissionsfri drift, hvilket gør det muligt for robotklipperen at arbejde i ferien eller om natten uden at forstyrre naboerne. Robolinho® 2000 er det største medlem i Robolinho® serien og mestrer store græsplæner op til 2.000 m². Ni startpunkter kan indstilles individuelt, så du kan nå såvel fjerne plænearealer som smalle passager fra 60 cm bredde. Det kraftfulde batteri klipper op til 180 minutter ad gangen. Selvfølgelig er Robolinho® 1200 I og 2000 I Smart Home også kompatible og styrbare via AL-KO inTOUCH app og innogy med smartphone eller tablet.. Forhindringer som træer eller skråninger op til 45% er ikke noget problem for denne robotplæneklipper. Klippehøjder mellem 25 og 55 mm kan justeres trinløst, så du kan tilpasse klipningen af din plæne efter ønske.

Takket være dobbelte bioklipknive sikres en perfekt klipning, og det fint afklippede græs falder ned i plænen og omdannes til biologisk gødning. Behovet for at fjerne græsset forsvinder. Hvis du har en valgfri anden ladestation, kan et andet plæneareal også håndteres. Den integrerede sensorteknologi giver maksimal sikkerhed, både for mennesker og dyr såvel som for robotplæneklipperen.

 

Køb Robolinho® 2000 E eller en af vores andre modeller

Køb robotplæneklipperen Robolinho® 2000 E her i vores webshop, eller find en forhandler i dit område. En komplet installation via en af vores forhandler er også mulig. Robolinho® 2000 E er den effektive hjælper til pleje af græsplænen. Har du et plæneareal op til 1.200 m²? Så anbefaler vi solo by AL-KO Robolinho® 1200 E.

Teknisk data

Maks. stigning (%) 45.0
Varemærke solo by AL-KO
Batterispænding (V) 25.2
Klippehøjdeindstilling Manuel, trinløs
WiFi tilslutning Ingen
Klippebredde (cm) 23.0
Ladetid batteri (min.) 170.0
Arbejdsareal op til m2 0.0
Regnsensor Ja
Drifttid batteri (min.) 180.0
Knivtype Diamantslebet
Antal startpunkter 9.0
Batterikapacitet (Ah) 4.4
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)
Sikkerhedsdatablad Download 0 (0.00P)

Reservedele

I oversigten kan du se alle tilgængelige reservedele til denne AL-KO havemaskine. Ved hjælp af varenumrene kan du hurtigt og nemt bestille de reservedele, som du har brug for.