Robotplæneklipper AL-KO Robolinho® 1150 W

Varenummer: 119965 Klar til levering
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Fuldautomatisk plænepleje op til 1.000 m²
  • Kan knap høres med maks. 60 dB(A)
  • Klarer stigninger op til 45% og passager ned til 60 cm
  • Enkel betjening med AL-KO inTOUCH app via WiFi
  • Sikkerhedsssensorer beskytter mod skader og tyveri
  • Bioklip sikrer et perfekt klipperesultat 
  • Enkel indstilling af klippehøjden med en drejeknap
  • Knivene er vendbare og har derfor 4 gange så lang levetid
  • 3 valgfrie startpunkter sikrer effektiv dækning af hele klippeområdet
  • Let at installere

Lille, kompakt og fleksibel. Robolinho® 1150 W plejer din plæne helt af sig selv. Nyd fritiden, mens robotplæneklipperen med intelligent Smart Garden tilslutning effektivt klipper plænen

WiFi tilslutning: Med den nye app-betjent Robolinho® robotplæneklipper bliver intelligent plænepleje og Smart Garden en realitet. Robolinho W-modeller kan forbindes til dit WiFi med inTOUCH-appen på din smartphone.
 

Klippemesteren med Smart Garden tilslutning - robotplæneklipperen Robolinho® 1150 W

Robolinho® 1150 W er udviklet af vores ingeniører i Tyskland og produceret af vores specialister i Østrig. Komponenter med lang levetid og enestående teknologi gør Robolinho® til en pålidelig følgesvend og hjælper i den daglige vedligeholdelse af plænen i din have. Robotplæneklipperen er utrolig let at installere - både ladestationen og Smart Garden tilslutningen er hurtig klar til brug. Vores sofistikerede software og den intuitive betjening gør det let at pleje plænen, hvor og hvornår du ønsker det.

Tekniske detaljer for Robolinho® 1150 W robotplæneklipper

Intelligent plænepleje og Smart Gardening er en realitet med Robolinho® 1150 W: Takket være det installerede hardware er WiFi-tilslutning via AL-KO inTOUCH App problemfri. Med denne robotplæneklipper er du sikret enkel, lydsvag og emissionsfri drift i kraft af det stærke og holdbare 5 Ah / 25,2 V lithium-ion batteri. Dette betyder, at robotklipperen ikke forstyrrer naboerne og derfor også kan køre på søn- og helligdage samt om natten. Den specialudviklede sensorteknologi kombineret med en klippebredde på 22 cm sikrer effektiv plænepleje af arealer op til 1.000 m². Forhindringer som træer eller skråninger op til 45 % klares let.

Klippehøjden indstilles trinløst fra 25 til 55 mm, så du kan tilpasse længden af græsset efter dine personlige ønsker. DCS (Double Cut system) som er udviklet af AL-KO sikrer en perfekt klipping, og det afklippede græs fintsnittes under klippeskjoldet og føres tilbage til plænen som naturlig gødning. Med Robolinho® 1150 W er det derfor ikke nødvendigt at fjerne det afklippede græs. Robotplæneklipperens pålidelige sensorteknologi giver maksimal sikkerhed for menneske og dyr, samt beskytter mod tyveri.

Køb Robolinho® 1150 W eller en af vores andre modeller

Køb enkelt robotplæneklipper Robolinho® 1150 W her i vores webshop eller find en forhandler i dit område. Robolinho® 1150 W er det miljøvenlige valg til pleje af græsplænen. Har du et plæneareal op til kun 500 m²? Så anbefaler vi AL-KO Robolinho® 500 W.

Teknisk data

Regnsensor Nej
GT_SMART_PARTNER_INTEGRATIONEN 002
Drifttid batteri (min.) 100
Arbejdsareal op til m2 1000
Garant. lydeffekt LwA[db(A)] 60
Ladetid batteri (min.) 100
Klippehøjdeindstilling Manuel, trinløs
Varemærke AL-KO
Klippehøjde min/maks. i mm 0
Kategori Premium
Målt lydeffekt LwA[dB(A)] 58
Vægt netto (kg) 12.3
Batterikapacitet (Ah) 5
Batterispænding (V) 25
Maks. stigning (%) 45
Antal startpunkter 3
Antal knive 4
WiFi tilslutning AL-KO Connect Wi-Fi
Klippebredde (cm) 22
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)
Download 1 (0.00P)
CE erklæringer Download 0 (0.00P)
Sikkerhedsdatablad Download 0 (0.00P)