AL-KO Sneskraber inkl. påbygningsramme

Varenummer: 119600 Denne vare er ikke på lager og skal bestilles igen.
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Sneskraber inkl. monteringsramme til AL-KO havetraktor
  • Komfortabel 5-trins justering (2 x venstre, central, 2 x højre)
  • Vippefunktion på skrabeblad understøttet af fjedre
  • Overfladeskånende ryddekant med gummiliste
  • Ryddebredde 125 cm

 

Vores havetraktorer kan også sagtens bruges om vinteren til snerydning. Bare udvid din enhed med en AL-KO sneskraber inklusiv påbyggingsramme.

 

Denne AL-KO sneskraber er egnet til AL-KO havetraktorer. Den hurtigt monterbare sneskraber med en arbejdsbredde på 125 cm er en vigtig hjælper i vintermånederne.
Specielt stærk: Vores sneskraber er understøttet af en fjeder, så støder den på en forhindring, vender den automatisk tilbage til arbejdsstillingen. For skånsom rydning er en gummiliste monteret på ryddekanten. Den robuste stålkonstruktionen og den forstærkede sneskraberholder giver ekstra lang levetid.
Sneskraberen kan drejes komfortabelt fra førersædet i forskellige retninger og kan til og med justeres i 5 trin (2 x venstre, central, 2 x højre). For at beskytte overfladen, er den udstyret med en gummiskinne, dette gør at skæret let flyttes over løst underlag, så som grus eller sand, som ofte bliver strøget om vinteren. Vi anbefaler også at du udstyrer din traktor med passende snekæder for den bedste vintervedligeholdelse.

Flere sneskrabere til havetraktorer, fingerklippere og frontklipper

Køb AL-KOs sneskraber inklusiv monteringsramme i vores webshop eller hos en af vores forhandlere. Det er det ideelle original-tilbehør for nem snerydning med din AL-KO maskine.

AL-KO har flere sneskrabere: For eksempel til havetraktorer, til frontklipperen FC13 fra solo by AL-KO og til fingerklipperne BM 870 III, BM 875 III, BM 5001 R II og kombimaskinen Combi BF 5002 R.

Teknisk data

Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)

Reservedele

I oversigten kan du se alle tilgængelige reservedele til denne AL-KO havemaskine. Ved hjælp af varenumrene kan du hurtigt og nemt bestille de reservedele, som du har brug for.