Bæltetaske med skuldersele solo by AL-KO BTA 42 PowerFlex

Varenummer: 127442 Kun få på lager
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Hjælper dig med arbejdet, da hovedvægten ligger i bæltetasken
  • Ergonomisk bæresystem til Power Flex batteri
  • Sparer vægten på maskinen, hvilket gør havearbejdet mindre anstrengende
  • Bæltetaske med skuldersele
  • USB-port til opladning af en smartphone og opbevaringstaske medfølger

 

Bæltetasken med skuldersele gør det let at arbejde med batterihækkeklipper HT 4260 og batterikædesav CS 4235 fra vores Power Flex serie.

 

Bæltetaske med skuldersele BTA 42

Den komfortable solo by AL-KO bæltetaske hjælper dig i arbejdet med de batteridrevne Power Flex hækkeklipper HT 4260 og kædesav CS 4235. Begge maskiner er lettere og mere behagelige at bruge, da batteriet ligger i bæltetasken og vægten derfor ikke skal holdes med hænderne men fordeles på skuldrene. Batteriet ligger i en velcro-lomme, der fastgøres på bæltet og forsyner maskinen med strøm gennem en ledning. Bæltetasken kan efter ønske sættes på siden eller bagpå og har også plads til en smartphone o.l. Skuldersele, USB-port til opladning af smartphones og opbevaringstaske medfølger.

 

Køb bæltetaske med skuldersele BTA 42

Bæltetaske BTA 42, som består af bæltetaske med skuldersele kan købes her i vores webshop eller hos en af vores forhandlere.
Bæltetaske BTA 42 er nødvendigt tilbehør når du arbejder med Power Flex batteridrevet hækkeklipper HT 4260 (varenr. 127440) og Power Flex batteridrevet kædesav CS 4235 (varenr. 127441).

 

Teknisk data

Bæresele Bælte med skuldersele
Varemærke solo by AL-KO
Batteriserie Power Flex
Kampatible batterier 127390
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)

Reservedele

I oversigten kan du se alle tilgængelige reservedele til denne AL-KO havemaskine. Ved hjælp af varenumrene kan du hurtigt og nemt bestille de reservedele, som du har brug for.