Knivbjælke til fingerklipper solo by AL-KO 5001 III R

Varenummer: 127302 Klar til levering
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Knivbjælke til solo by AL-KO fingerklipper 5001 R III
  • 102 cm klippebredde til at behandle områder op til 2.500 m2
  • Specialhærdet ESM kniv med justerbare glidesko
  • Maksimal trækkraft i højt græs og tæt buskads
  • Holdbar i kontinuerlig brug og lange perioder

Utrolig effektiv i store naturhaver, parker, åbne områder og enge, fuld kontrol og professionel pasning. Dette er solo by AL-KO fingerklipper - vores kraftige all-rounder med avancerede funktioner - udviklet i Tyskland og produceret i Østrig


102 cm knivbjælke til fingerklipperen solo by AL-KO 5001 R III

Knivbjælke med 102 cm klippebredde og trinløst justerbare glidesko er et perfekt tilbehør til fingerklipperen solo by AL-KO 5001 R III (basisenhed). Kombineret med klipperdrivaggregatet som kan slås af og på separat, yder fingerklipperen 5001 R III altid sikker drift af knivbjælken og dens kraftige knivblad.
Skånende klipning for naturhaven og den organiske høproduktion: På grund af konstruktionen af knivbladet, bliver græsset ikke skåret flere gange eller hvirvlet rundt som med en traditionel græsklipper med roterende knive. Dette sikrer overlevelsen af mikroorganismer i græsset og bevarer det biologiske system i naturhaver og parkområder, på græsmarker og enge.
Tips: Klippebjælken er inkluderet i den komplette enhed 5001 R III (varenr. 127302) Allerede inkluderet.


Tekniske data for knivbjælken til fingerklipper solo by AL-KO 5001 R III

Den er lavet af specialhærdet stål med højt ydende blad af høj kvalitet mærke ESM - made in Germany - en garanti for maksimal skæreydelse, selv i høje krat med over 20 cm plantehøjde, i tæt buskads, i kornmarken, på ujævnt underlag og på skråninger.
Med en klippebredde på 102 cm gør fingerklipperen 5001 R III en effektiv og hurtig indsats - selv på store arealer op til 2.500 m².
Takket være sin høje modstandskraft, overbeviser den effektive klippebjælke med minimal slitage, selv når den bruges i tæt krat i kontinuerlig drift eller over længere perioder. Græs og planter som sætter sig fast i kniven er begrænset til et minimum, noget som i betydelig grad reducerer vedligehold og rengøring.


Køb knivbjælken for basisenheden solo by AL-KO 5001 R III eller vores andre alternativer

Knivbjælken på 102 cm til fingerklipperen solo by AL-KO 5001 R III kan købes i vores netbutik eller hos en af vores forhandlere. Med et specialhærdet stålblad af høj kvalitet fra mærkevaren ESM er dette en solid, holdbar og professionel komponent til enheden 5001 R III.
Hvis du ønsker at bruge maskinen om vinteren, anbefaler vi valg af sneklinge (varenr. 113267), som kan monteres i stedet for knivbjælken, og snekæder (varenr. 112883).
Hvis du ønsker at købe fingerklipperen 5001 R III inklusiv knivbjælke, anbefaler vi den komplette enhed med varenr. 127302.


Teknisk data

Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)

Reservedele

I oversigten kan du se alle tilgængelige reservedele til denne AL-KO havemaskine. Ved hjælp af varenumrene kan du hurtigt og nemt bestille de reservedele, som du har brug for.