Stanggrensav CSA 4020 Li EnergyFlex

Varenummer: 113612 Denne vare er desværre udsolgt, kontakt os for leveringstid.
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Stanggrensav for basismaskine MT 40
  • Robust 20 cm sværd til kraftig beskæring
  • Arbejdshøjde op til 4 med forlængerrør
  • Arbejd sikkert og uden anstrengelser takket være bæresele
  • Arbejd lydsvag, emissionsfri og uden kabel med den batteridrevne basismaskine MT 40 fra <a title="EnergyFlex serien" href="https://www.al-ko.com/shop/dk/produkter/akku/energyflex.html">Energ
  • <b>Batteri og lader medfølger ikke</b>

 

Beskære grene, klippe hæk og plænekanter med én maskine, uafhængig og lydsvag takket være batteriet. AL-KO EnergyFlex Multitool er en praktisk og alsidige hjælper for pasning af haven.

 

AL-KO CSA 4020 påbygningsdelen gør basismaskine MT 40 til en stanggrensav

Hvis man har AL-KO Multitool MT 40, forvandler du let basismaskinen til en stanggrensav med påbygningsdelen CSA 4020. Takket være lynskiftesystemet er delen monteret på kort tid uden brug af værktøj – og beskæringen kan begynde.
Det 20 cm lange svær og kæde i høj kvalitet gør det let at skære selv tykke grene over uden, at kæden sætter sig fast eller brydes. Dette gør det muligt at arbejde over hovedhøjde uden anstrengelser – godt støttet af den medfølgende bæresele.
Da basismaskinen er batteridrevet får du en stor bevægelsesfrihed uden at være opmærksom på irriterende kabler. Dette er især en fordel, når man arbejder i højden og på en stige. Desuden er motoren meget lettere end en sammenlignelig benzinmotor, og den giver mulighed for en lydsvag, emissionsfri brug med lav vedligeholdelse på alle tidspunkter af dagen.
Ved afmontering kan både basismaskine MT 40 og påbygningsdelen HTA 4020 transporteres og opbevares pladsbesparende.

 

Tekniske detaljer for stanggrensav AL-KO CSA 4020

Den kraftige kæde gør det sammen med en sværdlængde på 20 cm og en skærediameter på 10 cm muligt at arbejde hurtigt og med god håndtering. Den næsten vibrationsfri batteridrevne elmotor af den nyeste generation giver også præcise beskæringsresultater.
Med det medfølgende forlængerrør kan du forlænge stanggrensaven med 70 cm og dermed opnå en arbejdshøjde på op til 4 meter.
Med et fuldt opladet Energy Flex 40 V / 5 Ah Li-ion batteri i basismaskine MT 40 kan du arbejde i op til 30 min. Et tomt batteri oplades igen i løbet af ca. 2 timer.

 

Køb AL-KO CSA 4020 eller en af vores andre modeller

Køb den batteridrevne stanggrensav CSA 4020 her i vores webshop eller hos en af vores forhandlere. Det forvandler Multitool MT 40 til en fleksibel og praktisk stanggrensav.
Hvis du ønsker at bruge Multitool MT 40 til andre opgaver, anbefaler vi som et alternativ buskrydderdel BCA 4030 (varenr. 113615) eller stanghækkeklippedel HTA 4045 (varenr. 113613).

 

Teknisk data

Varemærke AL-KO
Kategori Comfort
Batteriserie Energy Flex 40 V
Kædesmøring Automatisk
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)

Reservedele

I oversigten kan du se alle tilgængelige reservedele til denne AL-KO havemaskine. Ved hjælp af varenumrene kan du hurtigt og nemt bestille de reservedele, som du har brug for.
Ønskeliste
details