Stanggrensav til solo by AL-KO 107 L-S

Varenummer: 127474 Kun få på lager
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Påbygningsdel til buskrydder solo by AL-KO 107 L-S
  • Forvandler buskrydder 107 L-S til en stanggrensav
  • Robust sværd og kæde i høj kvalitet
  • Monteres enkelt uden værktøj
  • Automatisk kædesmøring

 

Perfekte klipperesultater til krævende haveejere og hobbygartnere: Dette er, hvad solo by AL-KO benzindrevne buskryddere står for – vores robuste, ekstremt stærke og alsidige High-end modeller

.

Denne påbygningsdel ændrer buskrydder solo by AL-KO 107 L-S til en stanggrensav

Hvis du har den benzindrevne buskrydder solo by AL-KO 107 L-S, ændrer du med dette tilbehør let multitalentet til en stanggrensav. Takket være det værktøjsfri lynkoblingssystem kan du bruge stanggrensaven straks.

 

Tekniske detaljer for solo by AL-KO grensavs påbygningsdel 107 L-S

Sværdet af høj kvalitet med det robuste AL-KO kæde gør det muligt at skære igennem selv tykkere grene. Så er der ikke noget i vejen for hurtigt skærearbejde og tidskrævende vedligeholdelse reduceres til et minimum. Den automatiske kædesmøring sparer dig tid – kontroller blot niveauet i gennem skueglasset og efterfyld efter behov.
Det ergonomiske håndtag og den og den enestående balance på maskinen gør buskrydder 107 L-S med grensavs påbygningsdelen til den perfekte hjælper i haven.

 

Køb grensavs-tilbehøret til solo by AL-KO 107 L-S eller en af vores andre modeller

Grensavs påbygningsdelen til solo by AL-KO 107 L-S kan købes i vores webshop eller hos en af vores forhandlere. Det gør den benzindrevne buskrydder solo by AL-KO 107 L-S til en kraftig, godt manøvrerbare stanggrensav.
Som ekstratilbehør kan fås et forlængerrør 800 mm (varenr. 126 066) for at forbedre arbejdshøjden.

 

Reservedele

I oversigten kan du se alle tilgængelige reservedele til denne AL-KO havemaskine. Ved hjælp af varenumrene kan du hurtigt og nemt bestille de reservedele, som du har brug for.