Brændekløver AL-KO LSH 370/4

Varenummer: 113791 Denne vare er ikke på lager og skal bestilles igen.
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Op til 370 mm kløvelængde
  • 4 t køvetryk
  • Sikker med beskyttelsesafdækning
  • Pladsbesparende og mobil
  • Ergonimisk

Lille, kompakt og stærk: Den transportable, liggende brændekløver fra AL-KO er ideel til kløvning af brænde.

Liggende brændekløver AL-KO LSH 370/4

Med den liggende brændekløver fra AL-KO kløves brænde let og uden problemer. Den professionelle 2-hånds sikkerhedsbetjening sørger for sikker drift og nøjagtig kløvning af træet. Slidstærke materialer og komponenter sikrer lang levetid.

Tekniske detaljer for brændekløver AL-KO LSH 370/4

Den liggende brændekløver AL-KO LSH 370/4 kløver brændestykker med en længde op til 370 mm med et maksimalt kløvetryk på 4,0 t. På grund af den solide konstruktion og brug af stabile materialer er vægten på den liggende brændekløver AL-KO LSH 370/4 48 kg. Delene af stål er pulverlakeret og er derfor godt beskyttet mod korrosion. Den liggende brændekløver har en 230 V motor med 1,5 kW ydelse og byder på pålideligt arbejde. Brændekløveren er kompakt og dermed pladsbesparende.


Selvom brændekløveren har 2-hånds sikkerhedsbetjening og risikoen for tilskadekomst dermed er reduceret, anbefaler vi, at man bruger sikkerhedssko, sikkerhedsbriller og sikkerhedshandsker ved brug. Sørg for at brændekløveren står på et fast og jævnt underlag, ideelt og ergonomisk f.eks. på et arbejdsbord.

Køb den liggende brændekløver AL-KO LSH 370/4 eller en af vores andre modeller

Den liggende brændekløver AL-KO LSH 370/4 kan købes her i vores webshop eller hos en af vores forhandlere. Den er den ideelle partner til at kløve brænde i en længde op til 370 mm. Hvis du ønsker at kløve brænde med en længde op til 520 mm, anbefaler vi den liggende brændekløver AL-KO LSH 520/5.

Teknisk data

Maks. kløvelængde (mm) 370.0
Usikkerhedsfaktor KpA[dB(A)] 3.0
Garant. lydeffekt LwA[db(A)] 97.0
Vægt netto (kg) 48.0
Målt lydeffekt LwA[dB(A)] 89.8
Maks. kløvetryk (t) 4.0
Varemærke AL-KO
Kategori Easy
Tilbehør inkluderet NEIN
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)
CE erklæringer Download 0 (0.00P)

Reservedele

I oversigten kan du se alle tilgængelige reservedele til denne AL-KO havemaskine. Ved hjælp af varenumrene kan du hurtigt og nemt bestille de reservedele, som du har brug for.