Brændekløver AL-KO LSV 550/6

Varenummer: 113788 Denne vare er ikke på lager og skal bestilles igen.
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Op til 550 mm kløvelængde
  • 6 t kløvetryk
  • 2-hånds sikkerhedsbetjening
  • Kan transporteres og opbevares pladsbesparende
  • Stor grundflade for god stabilitet

Variabel, nøjagtig og stærk: Den stående brændekløver fra AL-KO er ideel for kløvning af store stykker brænde.

Stående brændekløver AL-KO LSV 550/6

Med den stående brændekløver fra AL-KO kan også større stykker træ kløves uden problemer. Den professionelle 2-hånds sikkerhedsbetjening med integreret støttebeslag garanterer sikker drift og præcist kløvning af træet. Dermed kan selv tynde og skråtskårne træstykker styres helt præcist. Slidstærke materialer og komponenter sikrer en lang levetid for brændekløveren.

Tekniske detaljer for brændekløver AL-KO LSV 550/6

Den lodrette brændekløver AL-KO LSV 550/6 kløver træ med en længde på op til 550 mm. Brændekøveren har et maks. kløvetryk på 6 t. På grund af den solide konstruktion og brug af stabile materialer er vægten på den stående brændekløver AL-KO LSV 550/6 98 kg. Den stående brændekløver har en 230 V motor med en ydelse på 3,0 kW. Hydraulikpumpen af høj kvalitet giver en konstant ydelse ved maksimalt tryk. Takket være de stabile brede hjul kan brændekløveren let transporteres på ujævnt terræn. Den store grundflade giver god stabilitet.


Selvom brændekløveren har 2-hånds sikkerhedsbetjening og risikoen for tilskadekomst dermed er reduceret, anbefaler vi, at man bruger sikkerhedssko, sikkerhedsbriller og sikkerhedshandsker ved brug af brændekløveren. Sørg for at brændekløveren står på et fast og jævnt underlag ved brug.

Køb brændekløver AL-KO LSV 550/6 eller en af vores andre modeller

Brændekløver AL-KO LSV 550/6 kan købes på vores hjemmeside eller hos en af vores forhandlere. Den er den ideelle partner til at kløve brænde på op til 550 mm.
Hvis du ønsker at kløve brænde med en liggende brændekløver med 4 t kløvetryk i stedet, da anbefalder vi AL-KO LSH 370/4.

Teknisk data

Vægt netto (kg) 98.2
Usikkerhedsfaktor KpA[dB(A)] 3.0
Garant. lydeffekt LwA[db(A)] 97.4
Maks. kløvelængde (mm) 550.0
Maks. kløvetryk (t) 6.0
Målt lydtrykniveau LpA[dB(A)] 89.8
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)
CE erklæringer Download 0 (0.00P)