Benzinkædesav solo by AL-KO 6442

Varenummer: 127430 Kun få på lager
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Kompakt muskelbundt til professionelt arbejde i skov og have
  • Stærk 1,7 kW benzinmotor, der er let at starte
  • Originalt 40 cm Oregon sværd med 3/8" specialkæde
  • Uanstrengt arbejde med effektiv vibrationsdæmpning
  • Smedet krumtapaksel for maksimal slidstyrke

Ofte købt sammen …

2.519,00 kr *
Dette produkt

Samlet pris for alle produkter

2.605,00 kr *

 

Krævende fældning og savearbejde uafhængigt af batteridriftstid eller kabellængder – det er, hvad disse kraftige benzinkædesave står for.

 

solo by AL-KO benzinkædesav 6442 – muskelbundtet til krævende fældnings- og saveopgaver

solo by AL-KO benzinkædesav 6442 kombinerer høj ydeevne og lav vægt til en attraktiv samlet pakke, som giver dig god hjælp ved medium til krævende fældnings- og saveopgaver.
Den kraftige benzinmotor, der er let at starte leverer den rigtige ydelse til at arbejde effektive med denne lette maskine. Den avancerede vibrationsdæmpning og grebsergonomi gør resten for at sikre et uanstrengt og kropsvenligt arbejde med enheden.
Den vedligeholdelsesvenlige opbygning med kædestramning i siden gør kædespænding og udskiftning enkelt og praktisk.

 

Tekniske detaljer for solo by AL-KO benzinkædesav 6442

p> Det robuste Oregon sværd sørger med sin skærelængde på 40 cm for et hurtigt arbejdsforløb med god manøvredygtighed og håndtering. Takket være kædestrammeren på siden kan 3/8" Oregon kæden let efterspændes og udskiftes – og kædesmøringen kan nemt indstilles. Forbrugsoptimerede egenskaber som værktøjsfri udskiftning af luftfilteret og let åbning af tankdækslet understreger den enkle vedligeholdelse i praktisk brug.
Den 2,3 HK stærke 42,2 cm³ benzinmotor er meget let at starte takket være softstart med primer og giver et vægt/effektforhold på 2,5 kg/kW. Takket være den ekstra vibrationsdæmpning og det ergonomisk optimerede greb overføres driften til sværd og kæde med lave vibrationer – og gør det lettere for dig at opnå et præcist skæreresultat samtidigt med, at du skåner dine håndled. Endnu et plus: Nok et plus: Det store luftfilter der skiftes uden brug af værktøj. Det ekstremt holdbare hus sikrer lang levetid.

 

 

Køb solo by AL-KO kædesav 6442 eller en af vores andre modeller

solo by AL-KO benzinkædesav 6442 kan købes på vores hjemmeside eller hos en af vores forhandlere. Den er et kompakt muskelbundt til medium krævende træfældningsopgaver i have og skov. Vi anbefaler, at du bestiller den højtydende bio kædesavsolie (varenr.113560) samtidig.
Foretrækker du en emissionfri kædesav, der ikke er afhængig af strøm, eller har du allerede en maskine med Power Flex batteri, kan modellen CS 4235 (varenr. 127 441) være et værdifuldt alternativ.

 

Teknisk data

Usikkerhedsfaktor KpA[dB(A)] 3.0
Maks. kædehastighed 21.0
Sværdlængde (cm) 40.0
Omdrejninger pr. min. 12000.0
Vægt brutto (kg) 7.12
Garant. lydeffekt LwA[db(A)] 113.0
Målt lydeffekt LwA[dB(A)] 110.9
Motorydelse (kW) 1.7
K-værdi (m/s^2) 1.5
Cylindervolumen (ccm) 41.9
Vægt netto (kg) 4.8
Vibrationsværdi ahw (m/s^2) 6.88
Målt lydtrykniveau LpA[dB(A)] 101.5
Motorydelse (hk) 2.3
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)

Reservedele

I oversigten kan du se alle tilgængelige reservedele til denne AL-KO havemaskine. Ved hjælp af varenumrene kan du hurtigt og nemt bestille de reservedele, som du har brug for.