Stangsav AL-KO CSA 2020 EasyFlex

Varenummer: 113538 Denne vare er ikke på lager og skal bestilles igen.
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Let og praktisk batteristangsav
  • Robust 20 cm lang sværd for kraftig beskæring
  • Stort arbejdsområde på op til 3,5 m arbejdshøjde takket være justerbart teleskopskaft
  • Arbejd uden anstrengelser takket være lavt vibrationsniveau, god vægtbalance og ergonomiske betjeningselementer
  • Lydsvag, emissionsfri og uden kabel med 20 V / 2,5 Ah EasyFlex batteri <strong>(batteri og lader medfølger ikke)</strong>

 

Den perfekte beskæring i enhver højde, emissionsfri og uafhængig – med sædvanlig AL-KO brugervenlighed. Det står den lette, praktiske batteridrevne stangsav i EasyFlex serien for.

 

Stangsav AL-KO CSA 2020 – for fleksibel og ubesværet træpleje

Med den batteridrevne stangsav AL-KO CSA 2020 er det let at beskære og trimme træer.
Med det ekstra lange skaft på CSA 2020 opnår du en arbejdshøjde på op til 3,5 m. Det 20 cm lange kvalitetssværd med robust kæde gør det muligt at skære gennem på op til 10 cm tykke grene.
Med det vinklede sværd kan du komme ind på vanskeligt tilgængelige steder og altid opnå et præcist og rent snit. Takket være batteridriften får du en stor arbejdsradius med stor bevægelsesfrihed uden at skulle tage hensyn til irriterende kabler. Dermed kan du arbejde sikkert, uden at blive træt og samtidigt skåne kroppen – selv over hovedhøjde.
Derudover giver batteridriften dig en rolig og emissionsfri brug uden stor vedligehold på alle tider af døgnet.

 

Tekniske detaljer for AL-KO CSA 2020

Det robuste Oregon sværd med en længde på 20 cm og klippediameter på 10 cm sikrer hurtigt arbejde og god håndtering på samme tid.
Med det justerbare skaft, som sikrer en arbejdshøjde på op til 3,5 m, og det vinklede sværd kan du optimalt tilpasse arbejdsområdet efter forholdene på stedet. Præcise skæreresultater favoriseres af den næsten vibrationsfri batteridrevne elmotor af den nyeste generation. Den er meget lettere end en sammenlignelig benzinmodel, så det gør det muligt at arbejde over hovedhøjde med stangsav CSA 2020 med en totalvægt på kun 3,5 kg inkl. batteri.
Med et fuldt opladet EasyFlex 20 V/2,5 Ah Li-ion batteri kan du arbejde uden stop i op til 15 min. Det tomme batteriet oplades i løbet af ca. 50 min. Li-ion batteriet er holdbart, kræver næsten ingen vedligeholdelse, er ikke selvafladende, har ingen memory-effekt og er let at lade op.

 

Køb AL-KO CSA 2020 eller en af vores andre modeller

Køb batteristangsav CSA 2020 her i vores webshop eller hos en af vores forhandlere. Det er den lette begyndermodel for kvalitetspleje af din have.
Hvis du køber en EasyFlex maskine, har du brug for et holdbart 20 V batteri (varenr. 113559) og en lader (varenr. 113560).

Teknisk data

Usikkerhedsfaktor KpA[dB(A)] 3.0
K-værdi (m/s^2) 1.5
Målt lydtrykniveau LpA[dB(A)] 72.0
Garant. lydeffekt LwA[db(A)] 92.0
Målt lydeffekt LwA[dB(A)] 86.0
Vibrationsværdi ahw (m/s^2) 2.5
Maks. kædehastighed 3.8
Sværdlængde (cm) 20.0
Vægt brutto (kg) 4.1
Vægt netto (kg) 3.1
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)
Sikkerhedsdatablad Download 0 (0.00P)
Download 1 (0.00P)

Reservedele

I oversigten kan du se alle tilgængelige reservedele til denne AL-KO havemaskine. Ved hjælp af varenumrene kan du hurtigt og nemt bestille de reservedele, som du har brug for.