Dybbrøndspumpe AL-KO TBP 6000/7

Varenummer: 113470 Klar til levering
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Ideel til at pumpe vand fra dybe brønde og skakter
  • Meget lille diameter på bare 10 cm til trange borehuller
  • 7-trins pumpehjul til stor transportmængde ved højt tryk
  • Pumpehus af rustfrit stål giver en lang og sikker drift under vand
  • Inkluderet rustfrit stålsugekurv, bred monteringsfod, 15 m strømkabel og aflastningsreb
  • Ikke godkendt til drikkevand

 Denne dybbrøndspumpe er specialist på ekstreme dybder og i trange skakter til en rimelig pris.

 

AL-KO dybbrøndspumpe TBP 6000/7: Specialiseret til trange forhold

Med en ydre diameter på blot 10 cm er denne dybbrøndspumpe velegnet til dybe, smalle borehuller, fontæner og pumpeskakter, og til tilførsel af vand til husholdningsbrug, drift af sprinklere og til og med flere vandingsanlæg - AL-KO dybbrøndspumpe kombinerer fordelene ved dyk- og trykpumper i en enhed og gør det muligt at pumpe vand, hvor der normaltikke kan arbejdes med dykpumper.

Med AL-KO dybbrøndspumpe TBP 6000/7 kan du endeligt vande dine tørstige planter direkte fra en brønd. Den specielle fordel ved TBP 6000/7 er den meget store transportmængde ved et konstant højt tryk.

 

Tekniske detaljer til AL-KO TBP 6000/7

Dybbrøndspumpen TBP 6000/7 er udstyret med 15 m strømkabel og 15 m aflastningsreb. Den brede monteringsfod kan bruges til drift i cisterner, hvilket bevirker, at opsug af sand og skidt reduceres betydeligt ved øget standhøjde. Pumpehuset af rustfrit stål og vedligeholdelsesfrie komponenter garanterer en jævn drift af pumpen under vand. Motorakslen er også lavet af rustfrit stål, hvilket sikrer en specielt lang levetid.

Med sin kraftige 1.000 W  motor, kan det 7-trins pumpehjulet opnå en transportmængde op til 6.000 l/t, og et tryk op til 5,5 bar, hvormed kan pumpningen færdiggøres på kort tid. Den er beregnet til nedsænkning på dybder til 10 m og med en transporthøjde op til 55 m. Ved pumpeudgangen kan en 1” slange (33,3 mm) nemt tilkobles.

Bemærk: Dykpumpen er ikke godkendt til drikkevand, kun til brugsvand og klorvand (svømmebassin-vand) under 35°C. Den er heller ikke egnet til brug i saltvand, vand med aggressive kemikalier eller sandholdigt vand.

 

Køb dybbrøndspumpe AL-KO TBP 6000/7

Køb AL-KO dybbrøndspumpe TBP 6000/7 her i vores webshop, eller find en forhandler nær dig. AL-KO dybbrøndspumpe er effektiv hjælp til dræning og sugning af vand fra brønde, aksler, eller til drift af vandingsanlæg.

Fortsat på jagt efter alternativer? Hos os findes flere dyk-trykpumper til enklere anvendelse, så som AL-KO DIVE 5500/3 eller dyk-trykpumpe AL-KO DIVE 6300/4.

Teknisk data

Maks. transporthøjde (m) 55.0
Vægt netto (kg) 11.0
Maks. nedsænkningsdybde (m) 10.0
Diameter trykledning G1 1/4" (41,9 mm)
Kategori Premium
Pumpehjul 7 trin
Varemærke AL-KO
Maks. transportmængde l/t 0.0
Maks. tryk (bar) 5.5
Tilbehør inkluderet ABLASSSEIL, AUFSTECKBARER FUß
Kabellængde (m) 15.0
Maks. partikelstørrelse (mm) 0.5
Motorydelse (W) 1000.0
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)

Reservedele

I oversigten kan du se alle tilgængelige reservedele til denne AL-KO havemaskine. Ved hjælp af varenumrene kan du hurtigt og nemt bestille de reservedele, som du har brug for.