Dykpumpe AL-KO DRAIN 10000 Inox Comfort

Varenummer: 112827 Denne vare er ikke på lager og skal bestilles igen.
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Ekstra stærk, robust urent dykpumpe med 750 W
  • Speciel pumpehjulsteknologi til ekstreme krav
  • Universal vinkeltilkobling og kombinippel inkluderet
  • Optimal korrosionsbeskyttelse og udførelse i rustfrit stål sikrer lang levetid
  • Kornstørrelser op til 30 mm, transportmængde på maks. 10.000 l/t, op til 9 m transporthøjde
  • Ikke godkendt til drikkevand

 

Kompakt og pålidelig AL-KO dykpumpe til urent vand DRAIN 10000 Inox Comfort pumper takket være den store indsugningsåbning problemløst også vand med smudspartikler og flydende partikler, op til 30 mm kornstørrelse.

 

Ekstra stærk og robust: dykpumpe til urent vand DRAIN 10000 Inox Comfort

Pumper til urent vand sættes ind når stærkt urent væsker skal fjernes, for eksempel efter voldsom oversvømmelse, i urent damme eller tanke eller når byggegrunde skal lænses. Da må de også fjerne smudspartikler foruden vand, dette er en betydelig øget belastning på materialet og motorens ydelse.

Takket være den specielle Vortex-pumpehjulsgeometri mestrer DRAIN 10000 Inox Comfort også stærkt urent vand med op til 5 procent af flydende partikler og kornstørrelser op til 30 mm uden problemer. Stabil og robust konstruktion med 4-lags pakningssæt, anvendelse af korrosionsfrie materialer, vedligeholdsfri motor og specielt behandlet motoraksel af krom-nikkel-stål garanterer lang levetid for AL-KO Pumper til urent vand. Pumpehuset er fremstillet af krom-nikkel-stål og er permanent beskyttet mod rust.

 

Tekniske detaljer for urent dykpumpe DRAIN 10000 Inox Comfort

Urent dykpumpe kan bruges til mobil eller stationær lænsning, takket være praktisk, integreret bærehåndtag, det 10 m lange strømkabel og den lave vægt på bare 6,7 kg - også til rent vand. Takket være de kompakte dimensioner på 18,5 x 20,5 x 32,6 cm, robust pumpehus og holdbar pumpemotor, er den også egnet som pumpe til dam eller regntønde. Den overbeviser også med stabil og robust konstruktion og du får et mangfoldigt pakningssæt med V-pakning med i købet. AL-KO dykpumpe til urent vand DRAIN 10000 Inox Comfort takler også større forureninger i vandet, takket være de ekstra store indsugningsåbninger. Både rene og urent væsker bliver pumpet ud hurtigt og sikkert med en kornstørrelse op til 30 mm.

Med en specielbehandlet motoraksel fremstillet af slidstærkt rustfrit stål, og glasfiberforstærket polypropylen hus, er denne praktiske hjælper sikret en lang levetid. Med sin stærke effekt på 750 W, og transportmængde på op til 10.000 l/t, kan ud- og ompumpning udføres på kort tid. AL-KO dykpumpe til urent vand DRAIN 10000 Inox Comfort er udstyret med en svømmerafbryder, og takket være den automatiske niveauregulering starter pumpen automatisk. Den er udformet til nedsænkning på dybder op til maks. 7 m. Med transporthøjde op til 9 m kan den også takle større dybder. Pumpens udgang har en størrelse på 1,25”, som svarer til omtrent 41,9 mm. 90° vinkeltilkobling med universaltilkobling, og med vedlagte kombinippel kan alle almindelige slangestørrelser tilkobles.

Bemærk: Dykpumpen er kun egnet til brugsvand og klorvand (svømmebassin-vand) under 35°C. Den er ikke egnet til brug i saltvand, vand med aggressive kemikalier eller sandholdigt vand.

 

Køb AL-KO dykpumpe DRAIN 10000 Inox Comfort

Køb AL-KO dykpumpe DRAIN 10000 Comfort her i vores webshop, eller find en forhandler nær dig. AL-KO dykpumpe er effektiv hjælp for dræning, hvis vandet er urent og det er nødvendigt med en meget kraftig dykpumpe med ekstra korrosionsbeskyttelse.

Fortsat på jagt efter alternativer? Hos os vil du finde mange andre dykpumper til urent vand med højere ydelse. For eksempel, dykpumpe til urent vand AL-KO DRAIN 15000 Inox Comfort eller dykpumpe til urent vand AL-KO DRAIN 20000 HD.

Teknisk data

Maks. nedsænkningsdybde (m) 7.0
Maks. partikelstørrelse (mm) 30.0
Kabellængde (m) 10.0
Maks. transportmængde l/t 0.0
Vægt brutto (kg) 8.0
Motorydelse (W) 750.0
Maks. transporthøjde (m) 10.0
Fladsuger ned til (mm) 35.0
Vægt netto (kg) 7.3
Maks transportmængde v/9m(l/t) 0.0
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)

Reservedele

I oversigten kan du se alle tilgængelige reservedele til denne AL-KO havemaskine. Ved hjælp af varenumrene kan du hurtigt og nemt bestille de reservedele, som du har brug for.