Dykpumpe AL-KO DRAIN 12000 Comfort

Varenummer: 112826 Denne vare er ikke på lager og skal bestilles igen.
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Yderst stærk og robust urent dykpumpe med 850 W
  • Speciel pumpehjulsteknologi til ekstreme krav
  • Universal vinkeltilkobling og kombinippel inkluderet
  • Automatisk stop med svømmerafbryder
  • Kornstørrelser op til 30 mm, transportmængde på maks. 12.000 l/t, op til 10 m transporthøjde
  • Ikke godkendt til drikkevand

 

Kompakt og pålidelig AL-KO dykpumpe til urent vand DRAIN 12000 Comfort pumper takket være den store indsugningsåbning problemløst også vand med smudspartikler og flydende partikler, op til 30 mm kornstørrelse.

 

Specielt stærk og robust: dykpumpe til urent vand DRAIN 12000 Comfort

Pumper til urent vand sættes ind når stærkt urent væsker skal fjernes, for eksempel efter voldsom oversvømmelse, i urent damme eller tanke eller når byggegrunde skal lænses. Da må de også fjerne smudspartikler foruden vand. Dette er en betydelig øget belastning på materialet og motorens ydelse.

Godt hvis det er en pumpe fra AL-KO. Takket være den specielle Vortex-pumpehjulsgeometri mestrer DRAIN 12000 også stærkt urent vand med op til 5 procent af flydende partikler og kornstørrelser op til 30 mm uden problemer. En vedligeholdsfri motor, specielt behandlet motoraksel fremstillet af rustfrit stål og glasfiberforstærket polypropylen pumpehus er garanti for en lang levetid for AL-KO Pumper til urent vand.

 

Tekniske detaljer for dykpumpe DRAIN 12000 Comfort

Urent dykpumpen kan bruges til mobil eller stationær lænsning, takket være praktisk, integreret bærehåndtag, det 10 m lange strømkabel og den lave vægt på bare 6,9 kg - også til rent vand. Med sine kompakte dimensioner på 23,9 x 19,0 x 35,3 cm og det slidstærke pumpehus samt solid pumpemotor, er den også godt egnet som pumpe til dam eller regntønde. AL-KO dykpumpe for urent vand DRAIN 12000 Classic takler også større forurening i vandet, til dette er den ekstra store indsugningsåbning praktisk. Både rene og urent væsker bliver pumpet ud hurtigt og sikkert med en kornstørrelse op til 30 mm.

Med en specielbehandlet motoraksel fremstillet af slidstærkt rustfrit stål, og glasfiberforstærket polypropylen pumpehus, er denne praktiske hjælper sikret en lang levetid. Med sin stærke effekt på 850 W, og transportmængde på op til 12.000 l/t, kan ud- og ompumpning udføres på kort tid. AL-KO dykpumpe til urent vand DRAIN 12000 Comfort er udstyret med en svømmerafbryder, og takket være den automatiske niveauregulering starter pumpen automatisk. Den er udformet til nedsænkning på dybder op til maks. 5 m. Med transporthøjde op til 10 m kan den også takle større dybder. Pumpens udgang har en størrelse på 1,25”, som svarer til omtrent 41,9 mm. 90° vinkeltilkobling med universaltilkobling, og med vedlagte kombinippel kan alle almindelige slangestørrelser tilkobles.

Bemærk: Dykpumpen er ikke godkendt til drikkevand, kun til brugsvand og klorvand (svømmebassin-vand) under 35° C. Den er heller ikke egnet til brug i saltvand, vand med aggressive kemikalier eller sandholdigt vand.

 

Køb AL-KO dykpumpe DRAIN 12000 Comfort

Køb AL-KO vandpumpe DRAIN 12000 Comfort her i vores webshop, eller find en forhandler nær dig. AL-KO dykpumpe er effektiv hjælp til dræning, hvis vandet er urent og der er behov for en meget kraftig dykpumpe til en overkommelig pris.

Fortsat på jagt efter alternativer? Hos os vil du finde mange andre dykpumper til urent vand med andre ydelsesniveauer. For eksempel, dykpumpe til urent vand AL-KO DRAIN 7500 Classic eller dykpumpe til urent vand AL-KO DRAIN 10000 Comfort.

Teknisk data

Max transportmængde v/10m(l/t) 0.0
Vægt brutto (kg) 7.6
Maks. transportmængde l/t 0.0
Maks. transporthøjde (m) 10.0
Maks. nedsænkningsdybde (m) 5.0
Kabellængde (m) 10.0
Fladsuger ned til (mm) 40.0
Vægt netto (kg) 6.9
Maks. partikelstørrelse (mm) 30.0
Motorydelse (W) 850.0
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)

Reservedele

I oversigten kan du se alle tilgængelige reservedele til denne AL-KO havemaskine. Ved hjælp af varenumrene kan du hurtigt og nemt bestille de reservedele, som du har brug for.