Dykpumpe AL-KO DRAIN 7000 Classic

Varenummer: 112821 Klar til levering
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Robust dykpumpe for urent vand med en ydelse på 350 W
  • Specielle pumpehjulsfor ekstreme krav
  • Universal vinkeltilkobling og kombinippel inkluderet
  • Automatisk stop takket være svømmerafbryder
  • Kornstørrelser op til 30 mm, transportmængde maks. 7.000 l/t, op til 6 m transporthøjde
  • Ikke godkendt til drikkevand

 

Kompakt og pålidelig AL-KO dykpumpe til urent vand DRAIN 7000 Classic pumper takket være den store indsugningsåbning problemløst også vand med smuds og flydende partikler, op til 30 mm i diameter.

 

Den pålidelige partner: Pumpe til urent vand DRAIN 7000 Classic

Pumper til urent vand sættes ind når stærkt urent vand skal fjernes, for eksempel efter voldsom oversvømmelse, i damme, tanke eller når byggegrunde skal lænses. Da må de også fjerne smudspartikler foruden vand, dette er en betydelig øget belastning på materialet og motorens ydelse.

Takket være den store indsugningsåbning mestrer modellen DRAIN 7000 også stærkt urent vand med kornstørrelser op til 30 mm i diameter. AL-KO dykpumpe til urent vand DRAIN 7000 er en rimelig start i en serie af pumper til urent vand. Alligevel får du en grundig og overbevisende drivkraft: En vedligeholdsfri motor, specielt behandlet motoraksel fremstillet af rustfrit stål, og pumpehus af glasfiberarmeret polypropylen, er garanti for et langt liv for AL-KO dykpumper til urent vand.

 

Tekniske detaljer for dykpumpe DRAIN 7000 Classic

Pumpen til urent vandkan bruges til mobil eller stationær lænsning, takket være praktisk, integreret bærehåndtag, det 10 m lange strømkabel og den lave vægt på bare ca. 4,4 kg - også til rent vand. Igennem sine kompakte dimensioner på 21,3 x 15,2 x 30,8 cm, det solide pumpehus samt holdbar pumpemotor, er den også egnet som pumpe til regnvandstønde. AL-KO dykpumpe til urent vand DRAIN 7000 Classic takler også større urenheder i vandet, på grund af de ekstra store indsugningsåbninger praktisk.

Med en specielbehandlet motoraksel fremstillet af slidstærkt rustfrit stål, og glasfiberforstærket polypropylen pumpehus, er denne praktiske hjælper sikret en lang levetid. Med sin stærke effekt på 350 W, og transportmængde på op til 7.000 l/t, kan ud- og ompumpning udføres på kort tid. AL-KO dykpumpe til urent vand DRAIN 7000 Classic er udstyret med en svømmerafbryder, og takket være den automatiske niveauregulering starter pumpen automatisk. Den er udformet til nedsænkning på dybder ned til maks. 5 m. Med transporthøjde op til 6 m kan den også takle større dybder. Pumpens udgang har en størrelse på 1,25”, som svarer til omtrent 41,9 mm. 90° vinkeltilkobling med universaltilkobling, og med vedlagte kombinippel kan alle almindelige slangestørrelser tilkobles.

Bemærk: Dykpumpen er ikke godkendt til drikkevand, kun til brugsvand og klorvand (svømmebassin-vand) under 35° C. Den er heller ikke egnet til brug i saltvand, vand med aggressive kemikalier eller sandholdigt vand.

 

Køb AL-KO dykpumpe DRAIN 7000 Classic

Køb AL-KO dykpumpe DRAIN 7000 Classic her i vores webshop, eller find en forhandler nær dig. AL-KO dykpumpe DRAIN er effektiv hjælp til dræning når vandet er urent.

Fortsat på jagt efter alternativer? Hos os vil du finde mange andre dykpumper til urent vand med højere ydelse. For eksempel, dykpumpe AL-KO DRAIN 7500 Classic eller dykpumpe AL-KO DRAIN 10000 Comfort.

Teknisk data

Kategori Easy
Diameter trykledning G1 1/4" (41,9 mm)
Vægt netto (kg) 4.4
Varemærke AL-KO
Vægt brutto (kg) 5.1
Tilbehør inkluderet WINKELANSCHLUSSSTÜCK
Maks. transporthøjde (m) 6.0
Kabellængde (m) 10.0
Maks transportmængde v/6m(l/t) 0.0
Maks. nedsænkningsdybde (m) 5.0
Motorydelse (W) 350.0
Pumpehjul 1 trin
Fladsuger ned til (mm) 30.0
Maks. transportmængde l/t 0.0
Maks. partikelstørrelse (mm) 30.0
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)

Reservedele

I oversigten kan du se alle tilgængelige reservedele til denne AL-KO havemaskine. Ved hjælp af varenumrene kan du hurtigt og nemt bestille de reservedele, som du har brug for.