Dykpumpe AL-KO DRAIN 7500 Classic

Varenummer: 112822 Klar til levering
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Robust dykpumpe til urent vand med 450 W
  • Speciellke pumpehjulstil ekstreme krav
  • Universal vinkeltilkobling og kombinippel inkluderet
  • Automatisk stop med svømmerafbryder!
  • Kornstørrelser op til 30 mm, transportmængde maks. 7.500 l/t, op til 6m transporthøjde
  • Ikke godkendt til drikkevand

Ofte købt sammen …

629,00 kr *
Dette produkt
324,00 kr *
På lager

Samlet pris for alle produkter

953,00 kr *

 

Kompakt og pålidelig AL-KO dykpumpe til urent vand DRAIN 7500 Classic pumper takket være den store indsugningsåbning problemløst også vand med smuds og flydende partikler, op til 30 mm i diameter.

 

Robust kraft: Dykpumpe DRAIN 7500 Classic

Pumper til urent vand sættes ind når stærkt urene væsker skal fjernes, for eksempel efter voldsom oversvømmelse, i damme, tanke eller når byggegrunde skal lænses. Da må de også fjerne smudspartikler foruden vand, dette er en betydelig øget belastning på materialet og motorens ydelse.

Takket være den specielle Vortex-pumpehjulgeometri mestrer DRAIN 7500 også stærkt urent vand med op til 5 procent af flydende partikler og kornstørrelser op til 30 mm uden problemer. En vedligeholdsfri motor, specielt behandlet motoraksel fremstillet af rustfrit stål og glasfiberforstærket polypropylen pumpehus er garanti for en lang levetid for AL-KO dykpumper til urent vand.

 

Tekniske detaljer for dykpumpe DRAIN 7500 Classic

Dykpumpen kan bruges til mobil eller stationær lænsning, takket være praktisk, integreret bærehåndtag, det 10 m lange strømkabel og den lave vægt på bare ca. 4,4 kg - også til rent vand. Med sine kompakte mål på 21,3 x 15,2 x 30,8 cm, det solide pumpehus samt den slidstærke motor er den også fremragende egnet som pumpe til regnvandstønder. AL-KO dykpumpe til urent vand DRAIN 7500 Classic takler også større urenheder i vandet, takket være de ekstra store indsugningsåbninger. Både rene og urene væsker bliver pumpet ud hurtigt og sikkert med en kornstørrelse op til 30 mm.

Med en specielbehandlet motoraksel fremstillet af slidstærkt rustfrit stål, og glasfiberforstærket polypropylen pumpehus, er denne praktiske hjælper sikret en lang levetid. Med sin stærke effekt på 450 W, og transportmængde på op til 7.500 l/t, kan ud- og ompumpning udføres på kort tid. AL-KO dykpumpe til urent vand DRAIN 7500 Classic er udstyret med en svømmerafbryder, og takket være den automatiske niveauregulering starter pumpen automatisk. Den er udformet til nedsænkning på dybder ned til maks. 5 m. Med transporthøjde op til 6 m kan den også takle større dybder. Pumpens udgang har en størrelse på 1,25”, som svarer til omtrent 41,9 mm. 90° vinkeltilkobling med universaltilkobling, og med vedlagt kombinippel kan alle almindelige slangestørrelser tilkobles.

Bemærk: Dykpumpen er ikke godkendt til drikkevand, kun til brugsvand og klorvand (svømmebassin-vand) under 35° C. Den er heller ikke egnet til brug i saltvand, vand med aggressive kemikalier eller sandholdigt vand.

 

Køb AL-KO dykpumpe DRAIN 7500 Classic

Køb AL-KO dykpumpe DRAIN 7500 Classic til urent vand her i vores wbshop, eller find en forhandler nær dig. AL-KO dykpumpe er effektiv hjælp for dræning når vandet er urent.

Fortsat på jagt efter alternativer? Hos os vil du finde mange andre dykpumper til urent vand med andre ydelsesniveauer. For eksempel, dykpumpe AL-KO DRAIN 7000 Classic eller dykpumpe for urent vand AL-KO DRAIN 10000 Comfort

Teknisk data

Fladsuger ned til (mm) 30.0
Kategori Easy
Maks. nedsænkningsdybde (m) 5.0
Maks. transportmængde l/t 0.0
Kabellængde (m) 10.0
Diameter trykledning G1 1/4" (41,9 mm)
Maks. transporthøjde (m) 6.0
Vægt brutto (kg) 5.4
Maks transportmængde v/6m(l/t) 0.0
Maks. partikelstørrelse (mm) 30.0
Pumpehjul 1 trin
Tilbehør inkluderet WINKELANSCHLUSSSTÜCK
Varemærke AL-KO
Vægt netto (kg) 4.4
Motorydelse (W) 450.0
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)

Reservedele

I oversigten kan du se alle tilgængelige reservedele til denne AL-KO havemaskine. Ved hjælp af varenumrene kan du hurtigt og nemt bestille de reservedele, som du har brug for.