Dykpumpe AL-KO TWIN 11000 Premium

Varenummer: 112830 Klar til levering
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Pumpe til rent og urent vand i en pumpe/li>
  • Nem og justerbar pumpefod til omstilling fra urent til rent vand
  • Patenteret kombidrivhjul til ekstreme krav
  • Optimal rustbeskyttelse og udførelse i rustfrit stål sørger for lang levetid
  • Kornstørrelser op til 20 mm, transportmængde på maks. 13.500 l/ t, op til 10 m transporthøjde
  • Ikke godkendt til drikkevand

Ofte købt sammen …

954,00 kr *
Dette produkt
387,00 kr *
På lager

Samlet pris for alle produkter

1.341,00 kr *

 

Praktisk, robust, multifunktionel Premium Combi dykpumpe. Den kombinerer fordelene fra en pumpe til urent vand og rent vand i en dykpumpe.

 

To dykpumper i en: den universelle dykpumpe TWIN 11000 Premium

Hvor det tidligere var nødvendigt med to forskellige pumper, klares det i dag med Combi-dykpumpen AL-KO TWIN 11000 Premium. Denne dykpumpe er en sand universal dykpumpe, som kan bruges utrolig fleksibelt: pump ud og fjern forurenet væske, for eksempel ved oversvømmelse eller på byggepladser, eller til brug til rent vand som dykpumpe fra damme, regntønder eller i pools. Takket være det patenterede TWIN-Combi-system, kan du på alsidig måde suge ned til 8 mm restvandmængde. Den pålidelige allrounder begejstrer også med 10 m kabel, universalkobling og termosikring, såvel som ekstrem høj kvalitet i udførelsen.

 

Tekniske detaljer for Combi Universal dykpumpe TWIN 11000 Premium

Den multifunktionelle Combi dykpumpe kan bruges til mobil eller stationær vandpumpning, takket være det praktiske indbyggede bærehåndtag og det 10 m lange strømkabel, samt en vægt på kun ca. 7,2 kg. Med sine kompakte dimensioner på 29,2 x 19,1 x 34,4 cm, robuste drivaksler af rustfrit stål, permanent smurte og forseglede kuglelejer, solide 3-lags pakninger og det stabile pumpehus, er dette en meget holdbar og pålidelig universalpumpe. Den klarer også større urenheder i vandet, dette sørger de ekstra store indsugningsåbninger for. Både rene og urene væsker bliver pumpet ud hurtigt og sikkert med en kornstørrelse på op til 20 mm.

Med sin stærke effekt på 850 W, og transportmængde på op til 13.500 l/t, kan ud- og ompumpning udføres på kort tid. AL-KO Combi Universal dykpumpe TWIN 11000 Premium er udstyret med en svømmerafbryder. Den er udformet til nedsænkning på dybder ned til maks. 7 m. Med pumpehøjde på op til 10 meter, er den nem at håndtere, selv på store dybder. Pumpens udgang har en størrelse på 1,5”, som svarer til omtrent 47,8 mm. Den 90° vinkelkobling har en universaltilkobling, og med vedlagte kombinippel kan alle almindelige slangestørrelser tilkobles.

Bemærk: Dykpumpen er ikke godkendt til drikkevand, kun til brugsvand og klorvand (svømmebassin-vand) under 35° C. Den er heller ikke egnet til brug i saltvand, vand med aggressive kemikalier eller sandholdigt vand.

 

Køb AL-KO TWIN 11000 Premium

Køb AL-KO Combi Universal dykpumpe TWIN 11000 Premium her i vores webshop eller find en forhandler nær dig. AL-KO TWIN dykpumpe er en meget fleksibel hjælp til dræning og forener alle fordelene med en pumpe til urent vand og rent vand i en enhed.

Fortsat på jagt efter alternativer? Hos os får du også den endnu kraftigere Combi-dykpumpe AL-KO TWIN 14000 Premium. Derudover kan du få en række dykpumper til forskelligartet indsats.

Teknisk data

Maks. partikelstørrelse (mm) 20.0
Vægt netto (kg) 7.2
Maks. nedsænkningsdybde (m) 7.0
Maks. transportmængde l/t 0.0
Max transportmængde v/10m(l/t) 0.0
Kabellængde (m) 10.0
Fladsuger ned til (mm) 8.0
Vægt brutto (kg) 8.2
Motorydelse (W) 850.0
Maks. transporthøjde (m) 10.0
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)

Reservedele

I oversigten kan du se alle tilgængelige reservedele til denne AL-KO havemaskine. Ved hjælp af varenumrene kan du hurtigt og nemt bestille de reservedele, som du har brug for.