Husvandværk AL-KO HW 3000 Classic

Varenummer: 112845 Denne vare er desværre udsolgt, kontakt os for leveringstid.
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Solid, støjsvag og selvansugende husvandværk, enkel at installere
  • Klar til brug med komplet udstyr inkl. trykmåler, trykafbryder og tilkoblingskabel
  • Holdbar med vedligeholdelsesfri, robust motor med termisk beskyttelse mod overbelastning
  • Pladsbesparende og kompakt design
  • Brede beslag for sikker installation
  • Ikke godkendt til drikkevand

Husvandværk AL-KO HW 3000 Classic bidrager til effektiv og alsidig brug af regnvand eller vand fra brønden i hjemmet og i haven.

 

Husvandværk AL-KO HW 3000 Classic

Pålidelig brug af regnvand/brøndvand er enklere end nogensinde takket være AL-KO husvandværk. Med vores husvandværk bliver haven vandet på en pålidelig måde, det kan med fordel bruges til toiletskyl, vaskemaskine eller bilvask, på grund af den intelligente elektronik, den holdbare pumpemekanisme og tryktanken der kan indeholde 17 liter. AL-KO husvandværk HW 3000 Classic er vores gunstige startmodel, som tilbyder automatisk vandforsyning.

 

Tekniske detaljer for husvandværk HW 3000 Classic

Med en transporthøjde op til 28 meter og en sugehøjde op til 8 meter ved et tryk på2,8 bar kan husvandværket bruges til mange forskellige formål. Om du henter vand fra et reservoir, en regntønde eller en dyb brønd – pumpen er straks klar til indsættelse ved en transportmængde op til 3100 l/t og overbeviser i enhver situation. Takket være det konstante tryk kan AL-KO husvandværk med sin kraftige 1-trins 650 W motor bruges pålideligt og fleksibelt.

Husvandværket har høj effekt og arbejder pålideligt og energibesparende. Permanent installeret i huset eller kælderen leverer AL-KO husvandværk HW 3000 Classic ikke bare et konstant tryk, det tænder automatisk når der er vandforbrug. Det er meget lydsvagt, med et maksimalt støjniveau på 76 dB. Den effektive optagelse for AL-KO husvandværk sikrer at vandet bliver hurtig transporteret gennem vandslangen selv over lange afstande. Dermed er pumpen klar til brug i løbet af kort tid. Tilkoblingerne for slanger er den vanlige standardstørrelse på 1", så selv eksisterende vandingsanlæg let kan kombineres med AL-KO husvandværk.

Bemærk: Husvandværket er ikke godkendt til drikkevand, kun til brugsvand.

 

Køb AL-KO HW 3000 Classic

Køb AL-KO husvandværk HW 3000 Classic i vores webshop eller hos en af vore forhandler. AL-KO husvandværk er den perfekte model for at træde ind i en verden af automatiseret brugsvandsforsyning med ekspansionstank.

Er du på udkig efter alternativer? Hos os finder du yderligere husvandværk med andre udstyrsfunkstoner, som husvandværk AL-KO HW 3000 Inox Classic eller husvandværk AL-KO HW 3500 Inox Classic

Teknisk data

Diameter trykledning G 1" (33,3 mm)
Varemærke AL-KO
Kategori Easy
Pressostat Mekanisk
Filter Nej
Filternøgle Nej
Tørløbssikring Nej
Pumpehjul 1 trin
Manometer Manometer
Diameter sugeledning G 1" (33,3 mm)
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)
Download 1 (0.00P)
details