Husvandværk AL-KO HW 4000 FCS Comfort

Varenummer: 112849 Denne vare er ikke på lager og skal bestilles igen.
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Høj kvalitet, solid, top udstyret husvandværk
  • Let at rengøre XXL-forfilter for lang levetid
  • Effektiv tørløbssikring med Flow Control System
  • Nem at installere og sætte i drift, tilslutningsventil medfølger
  • Komplet udstyret med indbygget trykmåler, trykafbryder og tilslutningskabel
  • Ikke godkendt til drikkevand

Husvandværket er egnet til vanding af haven, landområder, vandforsyning i huset samt trykforøgelse af vandforsyningen.

 

Husvandværk HW 4000 FCS Comfort: kraftfuld ydeevne med topudstyr

Som tidligere bruges en masse drikkevand som procesvand i dette land. Den pålidelige brug af regnvand / brøndvand som servicevand er lettere og mere pålideligt end nogensinde takket være AL-KO's vandværker. Med disse vandværker kan du trygt vande din have, takket være den intelligente elektronik, den slidstærke pumpemekanisme og en vandopbevaringstank med 17 liter volumen eller endda bruge vandet til toiletskyl, bilvask eller vaskevand. HW 4000 FCS Comfort er et solidt vandværk med topudstyr. Den er karakteriseret ved en lav vægt på kun 17,9 kg. Den er fremstillet i mange dele af meget robust plastik, men vigtige vandbærende elementer er lavet af messing eller rustfrit stål.

 

Tekniske detaljer for HW 4000 FCS Comfort

Husvandværket er et stille, roligt vandværk med en kraftig 1.000 watt motor. Det virker effektivt med lav omkoblingsfrekvens, hvilket opnås ved pumpens hydrauliske høje effektivitet. Ud over 1-trins transportteknologi er det integrerede XXL-filter og rustfrit ståludstyr der er vigtige hovedtræk ved dette vandværk. Den 1-trins transportteknologi fra dette vandværk garanterer et højt trykudbytte - op til 4,5 bar.

Med denne højtrykskapacitet opnås en maksimal transportmængde på 4.000 liter pr. time. AL-KO husholdningsværker arbejder meget stille og smidigt, altid med konstant driftstryk. Takket være det integrerede XXL-forfilter er indersiden af pumpen godt beskyttet mod forurening. Den kompakte 17-liters trykbeholder er lavet af rustfrit stål. Ud over kedeltanken er trykswitchen og manometeret monteret i pumpehuset. Enheden er således optimalt beskyttet mod slag.

Den integrerede tørløbssikring sikrer, at intet bliver beskadiget ved udfald af pumpen. Den intelligente styring af flowstyringssystemet overvåger pumpen 24 timer / 7 dage om ugen og slukker i tilfælde af mangel på vand.

Bemærk: Disse vandværker er ikke godkendt til drikkevand, men kun til servicevand.

 

Køb AL-KO HW 4000 FCS Comfort

Køb AL-KO HW 4000 FCS Comfort i vores webshop eller hos en af vores forhandlere. AL-KO husvandværk leverer automatiseret vandforsyning med topudstyr.Søger du andre alternativer? Så kan vi anbefale disse husvandværker  med andre udstyrsfunktioner, som husvandværk AL-KO HW 4500 FCS Comfort eller husvandværk AL-KO HW 5000 FMS Premium.

.

Teknisk data

Vægt brutto (kg) 21.0
Maks. transportmængde l/t 0.0
Stoptryk (bar) 3.5
Starttryk (bar) 2.0
Tryktank volumen (l) 17.0
Motorydelse (W) 1000.0
Vægt netto (kg) 17.9
Maks. sugehøjde (m) 8.0
Maks. transporthøjde (m) 45.0
Garant. lydeffekt LwA[db(A)] 78.0
Maks. tryk (bar) 3.8
Målt lydeffekt LwA[dB(A)] 74.0
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)

Reservedele

I oversigten kan du se alle tilgængelige reservedele til denne AL-KO havemaskine. Ved hjælp af varenumrene kan du hurtigt og nemt bestille de reservedele, som du har brug for.