Husvandværk AL-KO HW 5000 FMS Premium

Varenummer: 112851 Klar til levering
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Høj virkningsgrad –  med Eco-Modes økonomiske drift
  • Klar til brug med komplet udstyr inkluderet trykmåler, trykafbryder og tilkoblingskabel
  • Holdbar vedligeholdelsesfri, robust motor med termisk overbelastningsbeskyttelse
  • Pladsbesparende og kompakt design
  • Alle vandførende dele er lavet af oxidations- og korrosionsbestandigt materiale
  • Ikke godkendt til drikkevand

Husvandværket egner sig bedst til at pumpe regnvand fra brønde og cisterner til vandforsyning i huset, gården, haven eller for at øge trykket i det eksisterende vandnet.

 

Husvandværk HW 5000 FMS Premium: Testet og betegnet som "meget god"

AL-KO HW 5000 FMS Premium er en enhed i overklassen: Derfor har den fået en ekstrem god karakter 1,4 i test af bladet Heimwerker Praxis (udgave 1/2013). Det der bliver fremhævet i testen er, kraften til at suge og transportere brugsvand, den hurtige opbygning af vandtryk, samt førsteklasses håndværk. Testen værdsatte, dens brugervenlighed, evnen til intuitivt at lave individuelle indstillinger på displayet. Husvandværket er miljøvenligt på langsigt til industriel vanding af haven, samt brugsvand i husstanden og tilmed af høj kvalitet.

 

Tekniske detaljer for AL-KO HW 5000 FMS Premium:

På grund af transporthøjde/tryk op til 50 meter og en maksimal sugehøjde på 8 meter ved et tryk på 5,0 bar, kan husvandværket bruges på variabelt vis. Uanset om vandet hentes fra et reservoir, en regntønde eller en dyb brønd – kan  den operationelle pumpe med en strømningshastighed på op til 4500 l/t overbevise i enhver situation. Takket være det konstante tryk kan AL-KO husvandværk med sin kraftige 1-trins 850-watts motor bruges pålideligt og fleksibelt. Det patenterede, integrerede XXL-forfilter, er nemt at rengøre og beskytter optimalt mod kontaminering inde i pumpen.

Forfilterhuset kan løsnes enkelt med den medfølgende filternøgle. Dette forenkler vedligeholdelse af pumpen, samt holder den funktionsdygtig i en arbejdsgang.

Husvandværket har en høj effektivitet og er energibesparende med det patenterede elektroniske overvågning af kedeltryk. Flowmålesystemet der måler gennemstrømningshastighed, samt den integrerede tørløbsbeskyttelse sikrer lang levetid. Skulle vandet udeblive kobler pumpen automatisk fra – så pumpen ikke bliver varm. Permanent installeret i huset eller kælderen leverer AL-KO HW 5000 FMS Premium ikke kun et konstant tryk, men tændes automatisk ved lav vandstand. Det er meget lydsvagt med et maksimalt støj niveau på 81 decibel.

Tilkoblingerne til slanger er den sædvanlige standardstørrelse på 1”, således at selv eksisterende vandingssystemer nemt kan kombineres med AL-KO husvandværker.
Bemærk: Husvandværket er ikke godkendt for drikkevand, kun for brugsvand.

 

Køb AL-KO HW 5000 FMS Premium

Køb AL-KO HW 5000 FMS Premium i vores webshop eller hos en af vores forhandlere. AL-KO husvandværk leverer automatiseret vandforsyning med topudstyr.

Søger du andre alternativer? Da kan vi anbefale Premium-husvandværk med andre udstyrsfunktioner som husvandværk AL-KO HW 6000 FMS Premium eller husvandværk i Comfort- eller Classic-serien 

Teknisk data

Vægt brutto (kg) 20.5
Vægt netto (kg) 17.5
Maks. transporthøjde (m) 50.0
Tryktank volumen (l) 20.0
Maks. sugehøjde (m) 8.0
Motorydelse (W) 1300.0
Målt lydeffekt LwA[dB(A)] 76.0
Maks. transportmængde l/t 0.0
Maks. tryk (bar) 3.8
Stoptryk (bar) 3.8
Garant. lydeffekt LwA[db(A)] 78.0
Starttryk (bar) 2.0
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)

Reservedele

I oversigten kan du se alle tilgængelige reservedele til denne AL-KO havemaskine. Ved hjælp af varenumrene kan du hurtigt og nemt bestille de reservedele, som du har brug for.