Pumpeautomat AL-KO HWA 3600

Varenummer: 113799 Klar til levering
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Pumper op til 3.600 liter pr.time
  • Intetregeret XXL-Filter, der yder optimal beskyttelse mod snavs
  • Integreret tørløbssikring
  • Venturi system
  • Energieffektiv og selvansugende

Ofte købt sammen …

1.364,00 kr *
Dette produkt

Samlet pris for alle produkter

1.772,00 kr *

Pumpeautomaten AL-KO HWA 3600 er den elektronisk styrede løsning i en klasse for sig til vanding af græsplæne og blomsterbed eller til drift af sprinklere og havebrusere med konstant tryk.

Pumpeautomat AL-KO HWA 3600

Enhver, der foretrækker regelmæssig havevanding med regn eller brøndvand og ikke altid ønsker at tænde og slukke en vandpumpe, køber en pumpeautomat. AL-KO HWA 3600 er forbindelsen mellem regntønden og forbrugeren når det kommer til havevanding. Mange pumpemaskiner bruges intensivt om sommeren: AL-KO-pumper fokuserer på holdbar pumpemekanik, som i forbindelse med den sofistikerede kontrol sikrer permanent havevanding. AL-KO HWA 3600 giver automatisk vandforsyning med konstant tryk.

Tekniske data for AL-KO HWA 3600

Det intelligente elektroniske styresystem, Automatic Control, overvåger driften af ​​pumpemaskinen permanent og sikrer således en energibesparende drift ved absolut konstant tryk og optimal beskyttelse mod tør kørsel. Hvis vandet svigter, slukkes pumpen med det samme - så den ikke kører varm.

AL-KO HWA 3600 har en transporthøjde op til 38 m og maksimal sugshøjde på 8 m, og det gør pumpeautomaten meget fleksibel at bruge. Uanset om det er fra et reservoir over jorden, regntønde eller dyb brønd - pumpen er straks klar til handling med en pumpeydelse op til 3.600 l / t og 1 trins 850 W motor. For at undgå skader på grund af store væskepartikler i AL-KO HWA Comfort, uanset vandkvaliteten, er det udstyret med et stort og effektivt XXL-filter, der er let at rengøre og kan bruges i lang tid.

Det effektive indsugningssystem til AL-KO HWA 3600 sikrer at vandet hurtigt transporteres selv over lange afstande gennem vandslangen. På denne måde er pumpen klar til brug på kort tid.
Bemærk: Pumpeautomaten er ikke godkendt til drikkevand.

Køb AL-KO HWA 3600 eller alternativer

Køb AL-KO HWA 3600 i vores webshop eller hos en af vores forhandlere. AL-KO pumpeautomat er den perfekte model for at træde ind i en verden af automatiseret vandforsyning.
Leder du i stedet efter et pumpeautomat med mulighed for en transportmængde på 4.000 l/t, da anbefalder vi AL-KO HWA 4000 Comfort.

Teknisk data

Målt lydeffekt LwA[dB(A)] 74.0
Maks. transporthøjde (m) 38.0
Maks. transportmængde l/t 0.0
Motorydelse (W) 850.0
Maks. tryk (bar) 3.8
Vægt netto (kg) 8.1
Vægt brutto (kg) 9.0
Maks. sugehøjde (m) 8.0
Garant. lydeffekt LwA[db(A)] 76.0
Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)
CE erklæringer Download 0 (0.00P)

Reservedele

I oversigten kan du se alle tilgængelige reservedele til denne AL-KO havemaskine. Ved hjælp af varenumrene kan du hurtigt og nemt bestille de reservedele, som du har brug for.