AL-KO Hydrokontrol

Varenummer: 112478 Klar til levering
inkl. 25% moms, ekskl. fragt
  • Hydrokontrol forhindrer tørkørsel af trykpumper
  • Opdager på egen hånd vandmangel og utætte rør
  • Konverterer trykpumper til et husvandværk
  • Integreret kontraventil
  • Til automatisk drift af trykpumper og dyk-trykpumper

Med AL-KO Hydrokontrol forebygges tørkørsel af din trykpumpe og opgraderer elektronisk styr til automatisk drift.


Hydrokontrol er en elektronisk trykbryder med integreret tørløbssikring og kontraventil. Så forvandler du med nogle få enkle greb en almindelig trykpumpe til et husvandværk med tørløbssikring. Takket være kontaktsystemet er installationen meget enkel. Trykafbryderen sikrer kontrol ved pumpeydelser på op til ( maks. 7.200 liter l/t) ved et konstant tryk og vejer bare 2,2 kg. Funktionsområdet for trykafbryderen er: Indkoblingstryk ca. 1,8 bar, udkoblingstryk maks. 8,0 bar. Med Hydrokontrol, kan du bruge regnvand til trykpumpen, uden at måtte slå pumpen fra manuelt bagefter, og du kan også bruge den til højtryksrengøring. Som altid for AL-KO, er enheden meget slidstærk og af høj kvalitet.


Køb AL-KO Hydrokontrol

Køb AL-KO Hydrokontrol på vores hjemmeside. Hos os finder du mere tilbehør og flere fittings til din trykpumpe, husvandværk, pumpeautomat eller dykpumpe.


Teknisk data

Brugsanvisninger Download 0 (0.00P)

Reservedele

I oversigten kan du se alle tilgængelige reservedele til denne AL-KO havemaskine. Ved hjælp af varenumrene kan du hurtigt og nemt bestille de reservedele, som du har brug for.