På denne tilbudsside finder du et konstant skiftende udvalg tilbud på de nyeste havemaskiner til plænepleje, pleje af træer og hække, pumpning af vand, jordbearbejdning, vinterføre og meget mere. Da det drejer sig om specialtilbud og varer med begrænset lager, kan vi desværre ikke garantere varig tilgængelighed. Så slå til nu og sikre dig den kendte AL-KO kvalitet.

1 produkter fundet
Varenr. 119933 På lager
indtil nu 5.039,00 kr 3.599,00 kr *

Tilbud - specialtilbud, restvarer og specielle tilbud
Her finder du et skiftende udvalg af produkter til reducerede priser. Uanset om det er plæneklippere, trimmere, vertikalskærere, motorsave eller diverse tilbehør: På tilbudssiden finder du attraktive tilbud til lave priser døgnet rundt. Du finder den rigtige havemaskine til ethvert behov.

I overensstemmelse med vores motto "Quality for Life" tilbyder vi dig kompromisløs kvalitet til uovertrufne priser. Det bedste, du kan gøre, er at slå til med det samme og få store rabatter. Vær opmærksom på, at lagret af de enkelte produkter kan være begrænset, så vi kan desværre ikke garantere længere tilgængelighed. Kampagnepriserne er kun mulige for onlineordrer. 

alist