Betaling

Betalingsmåder

Du kan betale på flere måder hos os.

Vi er bevidste om sikkerheden på internettet og sikrer dine data i bestillingsproceduren via SSL. Vi lagrer ikke kreditkortdata, men sender dem via SSL videre til vores udbyder af betalingstjenester til videre forarbejdning.


Forudbetaling

Du kan også vælge at forudbetale din bestilling, når vi har registreret, din indbetaling afsender vi din bestilling.


Angiv ordrenr. ved betaling


PayPal

PayPal tilbyder dig enkel, hurtig og sikker betaling på internettet. Når du vælger PayPal som betalingsmåde, bekræfter du din betaling med det oprettede brugernavn og password. Med kun 2 klik gør du din bestilling færdig. Har du endnu ikke en PayPal-konto? Her kan du gratis oprette en konto.


Betalingskort (Master Card/VISA)

Master Card og Visa tilbyder som sikkerhed ved online-kreditkorttransaktioner en godkendelsesmetode. Ved Master Card hedder denne tjeneste Secure Code og ved Visa 3-D Secure. Med denne godkendelsesmetode bør risikoen for svig og manglende betaling på grund af kortmisbrug reduceres. Ved at bede om en personlig sikkerhedskode kontrolleres, om transaktionen er gennemført af den legitime kortindehaver. Når du betaler, kommer der et vindue frem direkte fra den kortudstedende bank. Kortindehaveren indtaster sin personlige kode og identificerer sig derved som den retmæssige kortholder. Det svarer til at taste sin PIN-kode i en pengeautomat. Beløbet bliver trukket på dit kreditkort ved købets afslutning. Du kan få yderligere information ved at klikke på logoet.

 

EAN / Offentlig virksomhed

Hvis EAN er angivet, sender vi fakturaen elektronisk ved afsendelsen af varen.

content