Kombimaskine: Én maskine, mange muligheder

Fra at klippe højt græs på enge til forberedelse af jorden og fræsning af store jordlodder. Med solo by AL-KO Combi BF 5002-R bliver mange opgaver hurtigt og enkle at udføre. Du skal blot påmontere de forskellige påbygningsdele. Med ganske få greb bliver dette multitalent til en fingerklipper, en fejemaskine, en fræser eller en plov. Takket være vinterudstyr som snekæder er Combi BF 5002-R også egnet til snerydning.

Mere info >
5 produkter fundet
Dine fordele
Kombimaskine | AL-KO Bjælkeklipper CB 870

Klippebjælke CB 870

870 mm arbejdsbredde, dobbeltbladet klippeteknik, 4-trins knivføring, lave vibrationer, støjsvag drift. Inklusivjusterbar afstandsholder

Kombimaskine | AL-KO Frontklipper FSM 530

Frontklipper FSM 530

530 mm arbejdsbredde, stabilt klippeskjold af stål, bioklip, indbygget knivbremse, 3-trins højdejusterbar

Kombimaskine | AL-KO Fræser CF 500

Fræser CF 500

500 mm arbejdsbredde, 4-stjernet hakkekniv og kileremsdrev, fræsehastighed 275 o/min., indstillelig fræsedybde, ideel til let jord

Kombimaskine | AL-KO Hyppeplov

Hyppeplov

Komplet med monteringsadapter

Ekstra stærk og fleksibel

Klippe, fræse eller pløje – med kombimaskinen fra solo by AL-KO udføres hver opgave legende let. Benyt dig af vores multifunktionsmaskine. Den ekstra stærke kombimaskine er med fingerklipper, frontklipper, fræser og hyppeplov den perfekte partner, når det gælder pleje af plæner og jordbearbejdning. Det bedste af det hele: Efter ønske og behov kan den 2,5 kW stærke basismaskine kombineres med ét af de fire mulige påbygningsdele.


Ergonomi er vigtig: Håndtaget på vores multifunktionsmaskine er højdejusterbart og kan vippes til siden. På denne måde er du sikret en let og behagelig arbejdsstilling. Især ved pløjning og fræsning er denne funktion meget praktisk, hvis du ikke ønsker at betræde den bearbejdede jord. 


Yderligere fordele

| Kraftig benzinmotor
Højdeindstilleligt og svingbart skaft
| Kileremsdrift
Brede luftdæk med optimalt trækkraft
| Holdbart snekkegear
Gear frem og bak

alist